01 mei 2013 T-Mobile komt met nieuwe abonnementen

01 mei 2013

Ook T-Molbile gaat vanaf 13 mei aanstaande nieuwe abonnementen aanbieden waarbij de klant de mogelijkheid krijgt om zelf het abonnement samen te stellen. Met de lancering van de nieuwe abonnementen biedt het bedrijf een breed scala aan belminuten, MB’s en voordeelbundels die in verschillende combinaties zijn aan te schaffen.

Zo heb je in het binnen- en buitenland bijvoorbeeld met het “startabonnement”, op basis van een snelheid van 64 Kbps, al onbeperkt toegang tot het internet. Ook biedt dit basisabonnement een onbeperkt aantal SMS’jes zodat je niet altijd aangewezen bent op de ChatApps die internet biedt.

De klanten van T-Mobile kunnen hun in een aantal stappen het meest optimale abonnement samenstellen. Hierbij kan je achtereenvolgens kiezen voor het aantal MB’s dat je per maand denkt te verbruiken, gevolgd door het benodigde aantal belminuten.

De belbundels zullen worden aangeboden in 90, 150, 200 en 300 minuten in combinatie met onbeperkt SMS’en. Hiernaast kan men ook kiezen voor een belbundel met onbeperkt bellen en SMS’en. De databundels zullen beschikbaar zijn in 250, 500, 1000, 2000 en 5000 MB waarbij de internetsnelheid gelimiteerd zijn. De abonnementen van 1 GB en groter zullen de beschikking krijgen over de maximale internetsnelheid.

Betreffende het internetgebruik in het buitenland biedt T-Mobile de “Travel & Surf” service aan waarmee de klant niet voor onverwachte internetkosten komt te staan. Ook kan je in het buitenland gebruik maken van een dag- of weekpas waarbij de internetverbinding automatisch verbroken wordt als het aantal MB’s  verbruikt is.

Naast de zelf samen te stellen abonnementen biedt T-Mobile ook enkele kant-en-klare abonnementen onder de naam “Samengesteld”. Hierbij biedt het bedrijf een “Muziek-pakket”, een “Europa-pakket” en een “Europa-pakket” waarbij onbeperkt SMS’en is inbegrepen. Ook bij deze paketten biedt het bedrijf de “Travel & Surf” service aan.

Wat betreft het mobiele internet zullen alle nieuwe abonnementen gebruik gaan maken van het 4G netwerk zodra dit beschikbaar is. Bij de goedkopere basispakketten zal de standaardsnelheid van 64 Kbps gehandhaafd worden. Om beschikking te krijgen over de maximale 4G snelheid zal je in een later stadium het abonnement aan moeten passen.

Op 13 mei zal T-Mobile, tijdens een officiële presentatie, de prijzen van de nieuwe abonnementen bekend maken. Tot die tijd zullen we moeten gissen.

Bron: T-Mobile, Telegraaf, Techzine en TelePress

Over Gerard

Zie ook

13 mei 2013 T-Mobile onthuld de prijzen van de nieuwe abonnementen

13 mei 2013 Sinds vandaag biedt T-Mobile nieuwe abonnementen aan waarbij de klant de mogelijkheid …

Geef een reactie