Hollandsnieuwe

ben grijs   hi50x50 grijs   hollandsnieuwe50x50 grijs   kpn 50x50 grijs      simpel50x50 grijs      sizz grijs   tele250x50            

hollands nieuwe provider

Informatie

Hollandsnieuwe is een vrij nieuwe provider op het gebied van mobiele telefonie. Hollandsnieuwe is een zogenaamde MVNO (Mobile Virtual Network Operator) wat inhoudt dat de provider eigendom is van een andere, grotere provider. Zo is Hollandsnieuwe eigendom van Vodafone. Klanten van Hollandsnieuwe maken om die reden gebruik van de netwerken van Vodafone.

Abonnementen

Hollandsnieuwe profileert zich als een provider met goedkope abonnementen. Bij Hollandsnieuwe kunnen alleen sim only abonnementen worden afgesloten; bij deze abonnementen kan geen telefoon worden geleverd. Wel kan er een keuze worden gemaakt tussen verschillende abonnementsvormen. Ook is het mogelijk gebruik te maken van Prepaid.

Een Hollandsnieuwe abonnement betekend dat je een maandelijks bedrag betaald, hiervoor krijg je een bepaald aantal belminuten. Dat hangt af van het type abonnement, of dit een goedkoop Hollandsnieuwe abonnement of een wat duurder Hollandsnieuwe abonnement is. De abonnementen van Hollandsnieuwe zien er als volgt uit.

Bij Hollandsnieuwe kan een klant zelf een abonnement samenstellen. Zo is het mogelijk om een goedkoop abonnement af te sluiten. Er kan gekozen worden tussen een 1- of 2-jarig contract. Er moet eerst gekozen worden voor een voorafvoordeel bundel. Deze bundels geven het aantal minuten of sms’jes weer. De goedkoopste bundel, waarvan de maandelijkse kosten €4,50 bedragen (bij een 1-jarig contact €5,00), bevat 75 minuten of sms’jes. Mobiel internet is niet inbegrepen. Wel kan er voor €10,- per maand een sms-bundel van 1000 sms’jes worden aangeschaft.

175 minuten/sms’jes kost bij een 1-jarig contract €7,50 en bij 24 maanden Hollandsnieuwe €6,50. Ook bij dit abonnement zit geen mobiel internet maar is wel de mogelijkheid voor het aanschaffen van een sms-bundel. Door het ontbreken van mobiel internet, zijn dit goedkope abonnementen bij Hollandsnieuwe.
Het volgens Hollandsnieuwe meest gekozen abonnement bevat 275 belminuten, sms’jes of MB tegen een maandelijks tarief van €9,- (€10,- bij een 1-jarig contract). Dit abonnement beschikt wel over mobiel internet. Echter moeten de MB’s worden gedeeld met de belminuten en sms’jes. Voor €10,- per maand kan er 500 MB dataverkeer voor mobiel internet worden aangeschaft. Met het hoogste en tevens minst goedkope abonnement beschikt de gebruiker over 550 minuten, sms’jes of MB. De maandelijkse kosten bedragen €16,50 of bij een 1-jarig contract €17,50. Voor extra dataverkeer moet worden bijbetaald.
Alle genoemde prijzen bevatten een actiekorting. Deze korting geldt alleen gedurende de eerste 12 maanden van het contract.

Geschiedenis

Hollandsnieuwe bestaat nog maar heel kort. Vodafone liet de lancering plaatsvinden op 4 januari 2011. Deze dochteronderneming van Vodafone wordt geleid door Ramon van Velzen. Naast Hollandsnieuwe heeft Vodafone meerdere MVNO’s, namelijk Sizz en Blyk. Sinds de oprichting is Hollandsnieuwe begin 2012 voor het eerst opvallend in het nieuws geweest met een automaat voor mobieltjes. Op Schiphol werd deze zogenaamde Shopping Wall gepresenteerd. Uit dit automaat kan 24/7 een nieuwe telefoon, een Hollandsnieuwe (Sim Only-) abonnement, Hollandsnieuwe simkaart of accessoires zoals hoesjes gehaald worden. Klanten hoeven hierdoor niet naar een winkel of te wachten op de pakketdienst, maar kunnen na het afsluiten meteen gebruik maken van het Hollandsnieuwe abonnement.

Hollandsnieuwe Prepaid

Bij Hollandsnieuwe prepaid krijg je een simkaart waar je vooraf geld op kunt storten, deze simkaart kan in elke mobiel die simlock vrij is geplaatst worden. De Hollandsnieuwe prepaid kaart kan dan opgeladen worden en er wordt gebeld tegen een standaard tarief. Deze vorm van prepaid bellen is een goedkope manier bij Hollandsnieuwe, omdat je betaald wat je verbruikt, je zit niet aan een vast maandbedrag vast.

Een simkaart van Hollandsnieuwe kost éénmalig €10,-. Bij deze simkaart is €10,- beltegoed inbegrepen. De nieuwe klant krijgt dus in principe de simkaart gratis, mits de simkaart na ontvangst wordt geregistreerd. De tarieven zijn standaard en verschillen niet per bundel. Bellen kost €0,20 per minuut, een sms kost €0,08. Ook kan er bij Hollandsnieuwe prepaid gebruik worden gemaakt van mobiel internet, met een dagbundel. De kosten daarvan bedragen €1,50 per dag met een maximum van 20 MB. Het beltegoed is 3 maanden geldig. Om te voorkomen dat het beltegoed vervalt, kan er online worden opgewaardeerd. Ook is het mogelijk om automatisch opwaarderen in te schakelen.

hollandsnieuwe
  • Goedkoop
  • De Beste Deals‎
  • Beste keuze voor kinderen
5