Informatie

Mobiele telefoon abonnementen

Het kiezen van een abonnement voor je mobiele telefoon is de afgelopen jaren steeds ingewikkelder geworden. BelkostenWijzer zorgt ervoor dat deze keuze weer gemakkelijk wordt.

Op onze site vindt u overzichtelijk de mobiele abonnementen van de 13 grootste aanbieders in Nederland: Ben, Hi, Hollandsnieuwe, KPN, MTV Mobile, Robin Mobile, Simpel, Simyo, Telfort, T-Mobile, Vodafone en Youfone.

Tussen deze providers bestaan grote verschillen. Wij bieden onafhankelijke informatie. Klik op een van de provider logo’s voor meer informatie over de abonnementen. Naast de krachtige vergelijkingstool geeft BelkostenWijzer ook informatie over mobiele telefonie in het algemeen, bijvoorbeeld over 4G, onbeperkt bellen en het bereik per provider.

Ook vragen als ‘is Sim-only met een los toestel goedkoper dan een abonnement met gratis toestel?’ of ‘waar ben ik beter uit, bij een webwinkel of rechtstreeks bij de provider?’ worden beantwoord. Wil je je abonnement opzeggen? Gebruik dan onze opzegbriefgenerator, print hem en stuur hem naar je provider. Of ben je benieuwd hoeveel je eigenlijk internet? Gebruik dan de MB-Wijzer.

Goedkoop Bellen

De Beste Deals

De providers hebben elk hun eigen specifieke abonnementen, hun voorwaarden en hun helpdesk. Regelmatig komen zijn dan ook met nieuwe aanbiedingen waardoor het voor jou moeilijkrt is een om overzicht te behouden. BelkostenWijzer zoekt dagelijks naar de beste deals voor jou en presenteerd deze in een helder en duidelijk overzicht.

Vergelijk direct de Beste Deals

Goedkoopste Sim Only

Ben je op zoek naar een Sim Only? BelkostenWijzer heeft voor jou alle providers met alle aanbiedingen op een rij gezet. Snel en overzichtelijk kan je kiezen wat perfect bij jou past.

Direct naar Goedkoopste Sim Only

Onbeperkt Bellen

Ben jij op zoek naar onbeperkt bellen, maar weet je niet zo goed wat er allemaal is? BelkostenWijzer heeft alle providers voor jou op een rij gezet.

Direct naar Onbeperkt Bellen

Dekkingskaart en 4G in Nederlands

 

Hieronder vind je een overzicht van dekkingskaarten van de drie grote providers in Nederland. Klik op de link, vul jouw postcode en eventueel huisnummer in en je ziet dan direct wat voor dekking er is.

4G in Nederland

Wij hebben ook alle informatie over 4G voor je uitgezocht. Ben je benieuwd wie allemaal 4G krijgt en wanneer?

4G in Nederland

Alle abonnements informatie

Voor de gemiddelde consument is het telecom landschap een onoverzichtelijk geheel van providers, abonnementen, voorwaarden en andere mogelijkheden. Hieronder vindt je een helder en duidelijk overzicht waardoor je gemakkelijker jouw weg vindt naar de juiste provider en het beste abonnement.

 

Hollands Nieuwe abonnement informatie

Hollands Nieuwe is een provider met goede aanbiedingen voor een sim only of voor bijvoorbeeld een telefoon. BelkostenWijzer heeft alles over deze provider voor jou uitgezocht en het helder en overzichtelijk gemaakt.

Direct naar hollands nieuwe abonnementen

 

KPN abonnement informatie

KPN heeft vanaf 1 juli 2013 de nieuwe Alles-in-één abonnementen gelanceerd. BelkostenWijzer heeft alles voor jpu uitgezocht en het helder en overzichtelijk gemaakt.

Direct naar KPN Alles-in-één

 

T-Mobile abonnement informatie

T-Mobile heeft vanaf 13 mei 2013 nieuwe abonnementen uitgebrach: de T-Mobile Samenstellen en de T-Mobile Samengesteld abonnementen. BelkostenWijzer heeft  alles voor je uitgezocht en het helder en overzichtelijk gemaakt.

Direct naar T-Mobile Samenstellen en Samengesteld

 

Vodafone abonnement informatie

Vodafone heeft vanaf 4 maart 2013 nieuwe abonnementen uitgebracht: de Vodafone Bel+Sms+Web (BSW), en Vodafone RED abonnementen. BelkostenWijzer heeft alles voor je uitgezocht en het helder en overzichtelijk gemaakt.

Direct naar Vodafone Nieuwe abonnementen

BelkostenWijzer Tools

BelkostenWijzer heeft een tweetal tools ontwikkeld die jou kunnen helpen bij de keuze van een mobiel internet abonnement en bij het opzeggen van jouw huidige abonnement.

MB-Wijzer

Met de komst van het 4G netwerk wordt mobiel internetten steeds belangrijker. Zoek je advies of ben je benieuwd wat jouw geschatte internet verbruik is? Wij hebben een handige MB-wijzer gemaakt. Wanneer je aangeeft wat je per dag allemaal doet, krijg je direct een gemiddeld maandverbruik te zien.

Direct naar MB-Wijzer.

Opzeggenerator

Wil je een abonnement opzeggen, maar je hebt geen zin om een brief te schrijven? Dat hoeft niet! Met de opzeggenerator van BelkostenWijzer heb je heel snel een volledige opzegbrief in jouw mail.

Direct naar Opzeggenerator