T-Mobile Tethering

Belkostenwijzer.nl heeft naar aanleiding van het nieuwsbericht over de tethering update van T-Mobile een aantal vraagtekens gezet. In de communicatie van T-mobile is niet duidelijk omschreven wat de gevolgen zijn wanneer klanten gebruik maken van de update. Na een onderzoek omtrent de update zijn de volgende conclusies naar voren gekomen:

Zoals naar voren komt uit de communicatie van T-mobile is dat abonnementen die na 4 april 2011 afgesloten zijn, automatisch tethering krijgen. Alle klanten die hun abonnement voor 4 april 2011 hadden afgesloten kunnen hun bundel updaten naar een bundel waar tethering mogelijk is. T-mobile vertelt er niet bij dat de voorwaarden uit het oude abonnement automatisch wijzigen naar de nieuwe voorwaarden. En dit kan erg nadelig voor klanten uitpakken.

Hieronder staan de veranderingen ten nadele van de klant bij het aanpassen van de bundel:

Onbeperkt internet kan afgesloten worden voor €4,95 per maand. Let op: dit is geen onbeperkt internet. Na het bereiken van de limiet van de bundel zal de snelheid verlaagd (beperkt) worden.

Onderwerp Van Naar
Prijs €29,95/maand €37,50/maand
Belminuten 150 belminuten 75 belminuten
Smsjes 150 smsjes 2.500 smsjes
Buiten de bundel bellen 0,25ct/minuut 0,35ct/minuut
Internet Onbeperkt internet beperkt internet
Onbeperkt internet kan afgesloten worden voor €4,95 per maand. Let op: dit is geen onbeperkt internet. Na het bereiken van de limiet van de bundel zal de snelheid verlaagd (beperkt) worden.
Visual voicemail Gratis €1,99/maand
Klantenservice binnen Nederland Gratis per minuut betalen (vanuit de bundel)
Opgespaard tegoed Bij het overstappen naar de nieuwe bundel zal het opgespaarde tegoed tevens vervallen.

T-Mobile abonnement voorwaarden

Indien T-Mobile de klant niet op de vernieuwde voorwaarden wijst bij het overstappen naar de nieuwe bundel, dan heeft de klant het recht om deze wijziging kostenloos terug te zetten.
Ben jij overgestapt, maar was je niet op de hoogte van de wijzigingen die zouden plaatsvinden, dan kan er gebruik gemaakt worden van de wettelijke bedenktermijn. Dit kan tot 7 werkdagen na het aangaan van de nieuwe voorwaarden.

Tethering beschikbaar voor klanten T-Mobile nieuwsbericht (bron nu.nl)

Tethering nu ook beschikbaar voor klanten T-Mobile

AMSTERDAM – iPhone-gebruikers met een T-Mobile-abonnement kunnen nu ook gebruikmaken van tethering. De smartphone wordt dan als modem voor laptop of computer gebruikt.

Dat maakte de provider vandaag bekend op zijn blog.
Tethering op de iPhone wordt in stappen ingevoerd voor de klanten. Alle T-Mobile-abonnees die een contract na 4 april 2011 hebben afgesloten kunnen sinds afgelopen weekend gebruikmaken van de functie.

T-Mobile Abonnementen

De komende tijd gaat T-Mobile met Apple samenwerken om de mogelijkheid ook op oudere abonnementen in te voeren. De verbindingsprofielen op de iPhone moeten daarvoor eerst een update krijgen en dat moet via Apple gaan. T-Mobile verwacht dat dit voor het einde van het jaar zal gebeuren.
Klanten met een ouder abonnement kunnen, om tethering toch mogelijk te maken, kosteloos overstappen op een Smart Plus of iSmart abonnement.

Bron van Nu.nl


Neem contact op

Wij zijn er om u een zo goed mogelijk advies te geven.
Heeft u vragen over T-Mobile tethering, neem dan via Twitter contact op met ons adviesbureau met @bkw care.

U kunt ook contact opnemen met T-Mobile, ga dan via deze knop naar de website van T-Mobile:
T-Mobile tethering logoGa naar T-Mobile