MTV Mobile

ben grijs   hi50x50 grijs   hollandsnieuwe50x50 grijs   kpn 50x50 grijs      simpel50x50 grijs      sizz grijs   tele250x50            

MTV Mobile provider

Informatie

MTV Mobile is bekend door de TV-zender MTV. Op deze zender draait het vooral om muziek, maar ook worden er series uitgezonden. MTV is vooral gericht op jongeren, en daarom probeert het met MTV Mobile ook vooral de jongere generatie aan te spreken. Door middel van acties met bijvoorbeeld Spotify laat MTV Mobile zien dat het een geschikte provider is voor de jeugd en dat muziek centraal staat.

Diensten

MTV is vooral bekend als televisie zender en de muziek die het daarop uitzendt. MTV biedt met MTV Mobile diensten aan voor mobiele telefonie. Toch staat ook bij de mobiele telefonie muziek centraal. MTV Mobile biedt abonnementen aan in combinatie met een nieuw toestel, Sim Only is ook een mogelijkheid bij MTV Mobile. Prepaid is niet verkrijgbaar bij MTV Mobile.

Abonnement

MTV Mobile heeft na hun overstap naar T-Mobile hun abonnementen veranderd. Zo is het mogelijk om je abonnement zelf samen te stellen en zijn er geen bundels meer die je kan kiezen waar alles in zit. Zo kan je zelf overal je eigen keuze maken. In 2 stappen heb je een abonnement die aan al jouw wensen voldoet.


MTV Mobile internet

Je begint bij MTV Mobile met het kiezen van internet. Deze zijn te verkrijgen in de volgende bundels:

  • 500 MB
  • 1.000 MB
  • 2.000 MB
  • 6.000 MB

Het internet van MTV Mobile zit op het 3G netwerk van T-Mobile. Deze bundels hebben een snelheid van 14,4 MBps. Wanneer je over je bundel gaat wordt je snelheid verlaagd, waardoor je alleen nog maar kan Whatsappen en mailen. Het bekijken van youtube, het streamen van muziek en surfen op internet gaat moeilijk tot niet.

Weet je niet precies hoeveel internet je gebruikt per maand, start dan hier de: MB-Wijzer


MTV Mobile minuten

Na het kiezen van je internet, is het de beurt aan de belminuten die je wilt hebben per maand. Deze abonnementen bevatten allemaal onbeperkt sms.

  • Geen minuten
  • 75 minuten
  • 150 minuten
  • 250 minuten
  • 500 minuten

Wanneer je kiest voor Geen minuten, kan je dus alleen internetten en onbeperkt smsen. Wanneer je wel een keer belt kost dit € 0,30 ct per minuut. Je minuten worden per seconde afgerekent met een minimum van 1 minuut.

Geschiedenis

MTV bestaat al sinds 1981 als televisie zender. Enkele jaren later werd MTV niet meer alleen in Amerika uitgezonden, maar ook in Europa. Sinds 2000 bestaat MTV Nederland. MTV Mobile werd in 2010 gelanceerd door MTV Nederland in samenwerking met T-Mobile. MTV Mobile maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile.

MTV Mobile Prepaid

MTV Mobile biedt geen prepaid aan

MTV Mobile Sim Only

MTV Mobile biedt ook Sim Only aan. Dit zijn dezelfde abonnements vormen als dat je hebt met een toestel, alleen krijg je korting op het abonnement omdat er geen toestel bij zit.

Abonnementen 2012

Een duur of goedkoop abonnement bij MTV Mobile? Dit hangt allemaal af van de wensen van de klant, deze kan keuzes maken in verschillende packs. Allereerst kan de looptijd worden gekozen, een 1-jarig of 2-jarig contract. Het eerste pack is het MTV Internet Pack. Er kan gekozen worden tussen verschillende snelheden en aantal MB’s dataverkeer. De snelheden en aantal MB’s variëren van 500 MB met een snelheid van 2 Mb/s tot 2500 MB met een snelheid van 14,4 MB/s. Het tweede pack is het MTV Bel Pack. In deze pack kan een keuze worden gemaakt tussen het aantal belminuten of sms’jes. Deze variëren van 100 minuten of sms’jes tot 800 minuten of 400 sms’jes. Het derde pack bestaat uit add-ons, extra opties bij een MTV Mobile abonnement. Zo kan er bijvoorbeeld voor €5,00 extra tegoed voor mobiel internet worden aangeschaft, of kan er gekozen worden voor sms-bundels.

Wordt er bij het abonnement een toestel gekozen, dan wordt deze doorgaans gratis of tegen een lage prijs geleverd. Hierbij horen dan wel een vastgesteld aantal MB’s, belminuten en eventueel add-ons. Indien die instellingen in de packs gewijzigd worden, kunnen de maandelijkse kosten hoger uitvallen of kan het zijn dat er voor het toestel betaald moet worden.

Naast de standaard abonnementen heeft MTV Mobile 1-jaars aanbiedingen. Deze abonnementen hebben geen looptijd van 24 maar van 12 maanden. Deze abonnementen zijn goedkoper dan een 2-jarig abonnement omzetten naar een 1-jarig abonnement. Doorgaans zijn het wel oudere toestellen die bij een 1-jarig abonnement worden geleverd. Bij 1-jaars aanbiedingen geldt de korting gedurende 4 maanden.