Sizz

ben grijs   hi50x50 grijs   hollandsnieuwe50x50 grijs   kpn 50x50 grijs      simpel50x50 grijs         tele250x50            

Sizz provider

Informatie

Met Sizz als mobiele provider ben je ‘lekker mobiel’. Deze MVNO (Mobile Virtual Network Operator) is een onderdeel van Vodafone. Sizz richt zich vooral op vrouwelijke klanten en biedt tevens de mogelijkheid aan om toegang te krijgen tot RTL-programma’s. Klanten van de provider Sizz maken gebruik van het netwerk van Vodafone.

Abonnementen

Een Sizz abonnement betekend dat je een maandelijks bedrag betaald, hiervoor krijg je een bepaald aantal belminuten / sms’jes / mobiel internet. Dat hangt af van het type abonnement, of dit een goedkoop Sizz abonnement of een wat duurder Sizz abonnement is. Om het verschil tussen de abonnementen duidelijk weer te geven, maakt Sizz gebruik van verschillende abonnementsvormen. Deze hebben verschillende namen.

Alle abonnementen zijn inclusief een Sizz-app, waarmee RTL-programma’s bekeken kunnen worden. Dataverkeer dat hierbij wordt verbruikt, gaat niet van het tegoed af.

Een nieuwe klant ontvangt bij een 2-jarig abonnement elke maand 20% korting. Alle genoemde prijzen zijn inclusief deze actiekorting. Daarnaast kan er gedurende de eerste 3 maanden van het abonnement gebruik worden gemaakt van gratis 3 GB dataverkeer.

Een nieuwe klant ontvangt bij een 2-jarig iPhone-abonnement gedurende 4 maanden 50% korting. Na deze 4 maanden gaat het normale tarief gelden.


Sizz Talent abonnement

Het meest goedkope abonnement heet Sizz Talent. Deze bundel is bedoeld voor gebruikers die af en toe gebruik maken van mobiel internet. Voor €30,- per maand bevat dit abonnement 100 belminuten en een databundel van 250 MB. Voor de meeste toestellen moet worden bijbetaald bij Sizz Talent.


Sizz Friend abonnement

Met 150 belminuten en 250MB dataverkeer voor een maandelijks bedrag van €35,- valt Sizz Friend ook nog in de categorie goedkope abonnementen. Ook hierbij geldt dat voor de meeste toestellen bij moet worden betaald.


Sizz lover abonnement

Sizz Lover is geschikt voor de intensievere gebruiker van mobiel internet. Dit abonnement beschikt over 275 belminuten en een databundel van 500 MB voor een prijs van €45,- per maand. De meeste toestellen worden bij dit abonnement gratis geleverd.


Sizz Star abonnement

Sizz Star bevat van alles nog net iets meer. Met in het abonnement 400 belminuten en bundel van 750 MB voor mobiel internet maakt het tot een geschikte aanschaf voor regelmatige telefoongebruikers. Dit Sizz Star abonnement is minder goedkoop, namelijk €55,- per maand. Het voordeel is wel dat er veel telefoon toestellen gratis bij geleverd kunnen worden.


Sizz Addict abonnement

Het hoogste abonnement van Sizz heet Sizz Addict. Met de maandelijkse abonnementskosten van €75,- is dit tevens het duurste abonnement. Wel kan de gebruiker dan rekenen op 600 belminuten en een databundel van 1 GB.

Sizz iPhone abonnementen

Sizz hanteert dezelfde abonnementsvormen bij iPhone-abonnementen. Bij het Sizz Talent abonnement (100 minuten en 250 MB voor €30,- p/m), Sizz Friend abonnement (150 minuten en 250MB voor €35,- p/m) en Sizz Lover abonnement (275 minuten en 500 MB voor €45,- p/m) moet voor het toestel worden bijbetaald. Bij het Sizz Star abonnement (400 minuten en 750 MB voor €55,-) en Sizz Addict abonnement (600 minuten en 1 GB voor €75,-) wordt het toestel gratis geleverd. Er kan worden gekozen tussen de iPhone 4S 16 GB Black of White.

Geschiedenis

Sizz werd 3 februari 2011 gelanceerd als resultaat van de samenwerking tussen Vodafone en RTL Nederland. De lancering van dit nieuwe merk werd aangekondigd door Jens Schulte Bockum van Vodafone. De reden voor de oprichting van deze nieuwe provider was volgens Vodafone en RTL Nederland mobiel gebruik leuker en gemakkelijker maken voor de vrouwelijke consument. Met de ontwikkeling van speciale instructiefilmpjes en applicaties probeert Sizz de daad bij het woord te voegen.

Sizz Prepaid

Sizz biedt geen prepaid aan.

Sizz Sim Only

Ook voor Sizz Sim Only gelden dezelfde abonnementsvormen. Sizz Talent Sim Only kost maandelijks €21,- voor 100 minuten en 250 MB. Sizz Friend Sim Only beschikt over 150 minuten en 250MB voor een bedrag van €23,-. Iets minder goedkoop is Sizz Lover Sim Only: 275 minuten en 500 MB voor €31,- per maand. Sizz Star Sim Only heeft 400 minuten en 750 MB voor €38,-. Sizz Addict Sim Only, het hoogste abonnement, heeft 600 minuten en 1 GB voor €51,-.

Bij alle Sim Only abonnementen van Sizz geldt er gedurende de gehele contractperiode 20% korting over de maandelijkse prijs.

Bellen buiten de bundel is bij alle abonnementen niet duurder dan bellen binnen de bundel.