Goedkoopste Sim Only

Bij een Sim Only abonnement koop je alleen het abonnement zonder een dure smartphone waardoor je extra hoge kortingen op het abonnement kan ontvangen. Dus bij een Sim Only aanbieding ontvang je alleen de sim kaart waarmee je toegang krijgt tot het netwerk van deze provider. Belangrijk is wel dat jouw smartphone sim-lock vrij is anders bestaat de mogelijkheid dat de sim kaart niet door de smartphone geaccepteerd wordt. Een Sim Only abonnement is geschikt voor degene die al een mobiele telefoon of smartphone hebben en voor degene die graag zelf een smartphone willen kopen. Liever Onbeperkt Bellen of Abonnement met toestel vergelijken.

Goedkoopste Sim Only aanbiedingen

Wat het aantal belminuten betreft ben je vrij om zelf een belplafond te kiezen. Als je op zoek bent naar een goedkoop Sim Only abonnement, waar je ook goedkoop mee kan bellen, dan kan je hier alle informatie vinden over de beschikbare abonnementen, sim only aanbiedingen, de belkosten, de aansluitkosten, de voorwaarden en de providers. We hebben alle aanbieders van de goedkope Sim Only abonnementen naast elkaar gezet zodat je een goed overzicht hebt van alle mogelijkheden.

Voordelen Sim Only vs. abonnement met telefoon

  • Vaak heb je aantrekkelijke korting op de belkosten
  • Eenvoudig en snel af te sluiten (online)
  • Steeds vaker worden contracten geboden die per maand opzegbaar zijn
  • Flexibele abonnementen die vaak per maand aangepast kunnen worden
  • Ook bij Sim Only aanbiedingen kan je gebruik maken van nummerbehoud

Ben Sim Onlyben50x50

Ben, een dochteronderneming van T-Mobile, biedt met de verschillende Sim Only abonnementen een ruime keus. De belbundels kunnen gecombineerd worden met aanvullende internetbundels zodat je een abonnement op maat kunt samenstellen. De gesprekskosten worden naar boven afgerond op hele minuten en het internetgebruik wordt per etmaal naar boven afgerond op hele MB’s. Je kunt kiezen voor een maandcontract dat per maand opzegbaar is of een contract voor 24 maanden. Het tegoed van de belbundels en internetbundels kan niet worden meegenomen naar de volgende maand. Ben maakt gebruik van het T-mobile netwerk.

Wil je alle goedkoopste Sim Only abonnementen en aanbiedingen van Ben vergelijken? Start dan de: Sim Only vergelijker.

Hollandsnieuwe Sim Onlyhollandsnieuwe50x50

HollandsNieuwe, een zelfstandige provider binnen de Vodafone familie, heeft een uitgebreide keus aan Sim Only abonnementen en Sim Only aanbiedingen. Naast de belbundels kan je ook gebruik maken van een aanvullende sms-bundel en verschillende internetbundels. Ook hier heb je dus de vrijheid om jouw abonnement op maat samen te stellen. Bij HollandsNieuwe worden alle gesprekken naar boven afgerond op hele minuten en wordt het gebruik van mobiel internet afgerond per 100 kB. De maandelijkse bundel en het extra beltegoed zijn altijd drie maanden geldig waarbij het beltegoed, dat je als eerste hebt aangeschaft, als eerste wordt verbruikt. Voor de contractduur heb je de keuze uit 12 of 24 maanden. HollandsNieuwe maakt gebruik van het Vodafone netwerk.

Wil je alle goedkoopste Sim Only abonnementen en aanbiedingen van HollandsNieuwe vergelijken? Start dan de: Sim Only vergelijker.

Simpel Sim Onlysimpel50x50

Simpel is, net zoals Ben, een zelfstandige provider binnen de T-Mobile familie en biedt een ruime keuze Sim Only abonnementen. Hierbij kan je kiezen uit verschillende belbundels en deze aanvullen met een sms-bundel voor onbeperkt sms’en en verschillende internetbundels. Het tegoed van de Sim Only belbundel, sms-bundel en internetbundel kan niet worden meegenomen naar de volgende maand en vervalt dus aan het einde van de lopende maand. Als je een abonnement afsluit bij Simpel kan je alleen een contract aangaan voor 24 maanden. Simpel maakt gebruik van het T-Mobile netwerk.

Wil je alle goedkoopste Sim Only abonnementen en aanbiedingen van Simpel vergelijken? Start dan de: Sim Only vergelijker.

Tele2 Sim Onlytele250x50

Net zoals alle andere collega’s heeft Tele2 een uitgebreide keuze aan goedkope Sim Only abonnementen die desgewenst kunnen worden uitgebreid met een bundel voor onbeperkt sms’en en verschillende internetbundels. Ook bij Tele2 worden de gesprekskosten naar boven afgerond op hele minuten en kan het tegoed van de bundel niet worden meegenomen naar de volgende maand.  Bij het afsluiten van een abonnement heb je de keuze uit een contractduur voor 1 maand. Voor het aanbieden van haar mobiele diensten maakt Tele2 gebruik van het T-Mobile netwerk.

Wil je alle goedkoopste Sim Only abonnementen en aanbiedingen van Tele2 vergelijken? Start dan de: Sim Only vergelijker.

T-Mobile Sim Onlyt-mobile50x50

T-Mobile biedt een ruime keuze in zijn Sim Only abonnementen. Je kan ze zelf samenstellen, zo kan je profiteren van de goedkoopste Sim Only aanbiedingen. Je hebt de keuze uit belminuten, smsjes en MB internet. T-Mobile biedt ook bij abonnementen de keuze voor onbeperkt internet. In sommige gevallen kost dit € 5,- per maand. In sommige gevallen zit het in je abonnement. Dit voorkomt extra kosten als je buiten je MB internet gaat. Je snelheid wordt wel vertraagd naar 64Kbps up / 64Kbps down. De gesprekskosten van T-Mobile worden per seconde afgerekend met een minimum van 1 minuut. Je neemt je minuten die je overhoud mee naar de volgende maand. Daarna komen je minuten te vervallen. Ook bied T-Mobile onbeperkt sms’en aan bij elk abonnement wat je afsluit.  Voor haar mobiele diensten maakt T-Mobile gebruik van haar eigen netwerk.

Wil je alle goedkoopste Sim Only abonnementen en aanbiedingen van T-Mobile vergelijken? Start dan de: Sim Only vergelijker.

Vodafone Sim Onlyvodafone50x50

Vodafone biedt een ruime keuze aan Sim Only abonnementen waarbij je de keuze hebt uit verschillende belbundels waarbij je onder de noemer Blox kunt kiezen voor verschillende aanvullende diensten zoals aanvullende internetbundels, buitenlandbundels en reisbundels. Ook bij Vodafone zijn alle bundels (bel, sms en internet) één maand geldig en kunnen niet worden meegenomen naar de volgende maand. De gesprekskosten worden naar boven afgerond op hele minuten en wordt het dataverbruik naar boven afgerond op 10 kB. Bij het aangaan van een Vodafone abonnement heb je de keuze uit een contractduur van 12 of 24 maanden. Voor haar mobiele diensten maakt Vodafone gebruik van haar eigen netwerk.

Wil je alle goedkoopste Sim Only abonnementen en aanbiedingen van Vodafone vergelijken? Start dan de: Sim Only vergelijker.

Telfort Sim Onlytelfort50x50

Telfort, een zelfstandige provider binnen de KPN familie, heeft een uitgebreide keuze aan Sim Only abonnementen waarbij je de vrijheid hebt om zelf het optimale abonnement samen te stellen. Bij het aanschaffen van een belbundel kan je het abonnement eventueel uitbreiden met sms-bundels en internetbundels. Ook bij Telfort kan het overgebleven bundeltegoed niet worden meegenomen naar de volgende maand en vervalt dus aan het einde van de lopende maand. Bij Telfort worden de gesprekskosten naar boven afgerond en per hele minuut afgerekend. Bij het afsluiten van een abonnement heb je de keuze uit een contractduur voor 12 maanden of 24 maanden. Voor het aanbieden van haar mobiele diensten maakt Telfort gebruik van het KPN netwerk.

Wil je alle goedkoopste Sim Only abonnementen en aanbiedingen van Telfort vergelijken? Start dan de: Sim Only vergelijker.

KPN Sim Onlykpn50x50

Ook bij de KPN heb je de keuze uit een ruim assortiment Sim Only abonnementen waarbij de goedkoopste abonnementen alleen bel- en sms-bundels zijn en de overige abonnementen een combinatie van bellen, sms’en en internetten. Het tegoed van de belbundels, sms-bundels en internetbundels kan niet worden meegenomen naar de volgende maand. Bij het afluiten van een abonnement kan je kiezen voor een contractduur van 12 of 24 maanden. KPN maakt gebruik van haar eigen netwerk.

Wil je alle goedkoopste Sim Only abonnementen en aanbiedingen van KPN vergelijken? Start dan de: Sim Only vergelijker.

MTV Mobile Sim OnlyMTV-Mobile-Logo-CAMPAGNE-ZWART

MTV Mobile heeft een ruim assortiment in Sim Only abonnementen. Je hebt de keuze uit goedkope abonnementen zonder internet, en abonnementen met internet. Ook bij MTV Mobile hebben alle abonnementen onbeperkt sms erin zitten. MTV Mobile rekent zijn minuten per seconde af met een minimum van 1 minuut. Minuten die je overhoud neem je 1 maand mee naar de volgende maand. Daarna komen deze minuten te vervallen. MTV Mobile zit op het netwerk van T-Mobile.

Wil je alle goedkoopste Sim Only abonnementen en aanbiedingen van MTV Mobile vergelijken? Start dan de: Sim Only vergelijker.

Robin Mobile Sim OnlyRobin Mobile kleur

Robin Mobile, een zelfstandige provider, biedt 3 abonnement aan. Dit Sim Only abonnement bevat onbeperkt bellen, onbeperkt sms’en en onbeperkt internetten voor een vast bedrag per maand. Je kunt wel een extra tegoed aanschaffen voor het bellen en sms’en in en naar het buitenland. Bij het afsluiten van abonnementen hanteert Robin Mobile een maandcontract waarbij je de vrijheid wordt geboden om, als je ontevreden bent, direct over te stappen op een andere provider. Voor het aanbieden van haar mobiele diensten maakt Robin Mobile gebruik van het KPN netwerk.

Wil je alle goedkoopste Sim Only abonnementen en aanbiedingen van Robin Mobile vergelijken? Start dan de: Sim Only vergelijker.

Simyo Sim Onlysimyo50x50

Simyo, een dochteronderneming van KPN, biedt een uitgebreide keuze aan Sim Only abonnementen die uitgebreid kunnen worden met goedkope sms-bundels en verschillende goedkope internetbundels. Bij het afsluiten van een Sim Only aanbieding kan je kiezen voor een contractduur van een maand of 12 maanden waarbij je iedere maand de vrijheid hebt om de bundel naar boven of beneden aan te passen. De tegoed van de belbundel, sms-bundel en internetbundel kan niet worden meegenomen naar de volgende maand en vervalt dus aan het einde van de lopende maand. Als je een abonnement afsluit heb je de keuze tussen een contractduur van een maand en 12 maanden. Simyo maakt gebruik van het KPN netwerk.

Wil je alle goedkoopste Sim Only abonnementen en aanbiedingen van Simyo vergelijken? Start dan de: Sim Only vergelijker.

Youfone Sim Onlyyoufone50x50

Youfone, een dochteronderneming van KPN, biedt een ruime keuze aan Sim Only abonnementen die desgewenst kunnen worden aangevuld met een sms-bundel en verschillende internetbundels. Ook Youfone rond de gesprekken naar boven af op hele minuten. Als je echter de module “Afrekenen per Seconde” aanschaft worden de gesprekken per seconde berekend. Het tegoed van de belbundels, sms-bundel en internetbundels kan niet worden meegenomen naar de volgende maand en vervalt aan het einde van de lopende maand. Bij het afsluiten van een abonnement heb je de keuze uit een contractduur voor 12 maanden of 24 maanden. Youfone maakt als dochteronderneming van KPN gebruik van het KPN netwerk.

Wil je alle goedkoopste Sim Only abonnementen en aanbiedingen van Youfone vergelijken? Start dan de: Sim Only vergelijker.

Hi Sim Onlyhi50x50

Hi, een dochteronderneming van de KPN, heeft een uitgebreid assortiment met goedkope Sim Only belbundels en internetbundels. Ook hier ben je vrij om jouw eigen abonnement samen te stellen op basis van een contract voor 12 of 24 maanden. De gesprekken worden bij de Sim Only abonnementen per seconde verrekend met een minimum van een minuut waarbij geen starttarief wordt gebruikt. Het tegoed van de belbundel en de internetbundel kunnen helaas niet naar de volgende maand worden meegenomen. Hi maakt gebruik van het netwerk van KPN. Bij Hi kan je minuten en internet kiezen, maar internet zit standaard op je abonnement gekoppeld.

Wil je alle goedkoopste Sim Only abonnementen en aanbiedingen van Hi vergelijken? Start dan de: Sim Only vergelijker.