Home / Hollands nieuwe abonnement informatie

Hollands nieuwe abonnement informatie

hollands nieuwe abonnementen

hollands nieuwe is een provider die zich als goedkoopste in de markt wilt plaatsen. De provider heeft ook unieke eigenschappen die nergens anders te vinden zijn. Zo heeft hollands nieuwe een aflossing per maand voor een populaire of goedkope telefoon, alles uit de bundel betalen en een belplafond om je kosten in de hand te houden! Daarnaast heeft hollands nieuwe nog veel meer aantrekkelijke voordelen.

Wij zullen je hier informeren over alle ins en outs van hollands nieuwe. Wil je een hollands nieuwe abonnement vergelijken, start dan onze vergelijker.

Wie is hollands nieuwe

hollands nieuwe is een dochterbedrijf van Vodafone. hollands nieuwe is een provider die zich als goedkoop en goed in de markt wil zetten. Dit doen ze door goedkope sim only oplossingen aan te bieden. hollands nieuwe biedt niet alleen sim-only oplossingen aan, maar er kan bij deze provider ook een abonnement met toestel afgenomen worden.

Doordat hollands nieuwe zijn abonnementen uniek in de markt zet, maakt het een zeer interessante provider die niet meer over het hoofd gezien kan worden. Zo zit er een belplafond op de abonnementen. Dit houdt in dat je aan kan geven wat er maximaal uitgegeven mag worden, zo betaal je nooit teveel.

hollands nieuwe heeft ook een oplossing om een telefoon te kiezen bij het abonnement. Zo zijn er de goedkopere smartphones. Deze zitten bij een goedkoop abonnement. Er moet per maand een aflossing betaald worden voor het toestel. Maar na 2 jaar is de aflossing afbetaald en zal hollands nieuwe dit bedrag ook niet afschrijven na de contractsperiode.

Buiten de bundel bellen bij hollands nieuwe is heel goedkoop. Doordat hollands nieuwe dezelfde prijs buiten de bundel heft als binnen de bundel. Er moet alleen wel rekening mee gehouden worden dat er een extra bedrag overgemaakt moet worden, doordat het abonnement dichtzit door het belplafond.

Hoe werkt hollands nieuwe

Verschil tussen abonnementen (toestel bij abonnement, hollands nieuwe en toestel lease)

Betalen voor telefoon
hollands nieuweZelf de keuze. Het toestel is gratis, zelf betalen in een keer, of via een bundel per maand
Telefoon bij abonnement
Gratis of éénmalig een bijdrage, kosten van de telefoon zitten in het abonnement
Telefoon bij leasePer maand “Toestel Lease” bedrag
Bij stuk gaan
hollands nieuweZelf betalen
Telefoon bij abonnementZelf betalen
Telefoon bij leaseBinnen 4 uur nieuwe telefoon
Van wie is de telefoon?
hollands nieuweJezelf
Telefoon kopenJezelf
Telefoon bij leaseDe provider
Is de telefoon verzekerd?
hollands nieuweNee, kan je er wel bij afsluiten
Telefoon kopenNee, kan je er wel bij afsluiten
Telefoon bij leaseJa, dekt alleen geen schades.

Telefoon afbetalingen

hollands nieuwe heeft afbetalingen voor toestellen.

Er is een categorie voor elke smartphone waar een afbetalings prijs bij hoort.

Voor klanten die weinig bellen kan er gekozen worden voor 75 minuten met een simpele telefoon. Voor klanten die ook willen internetten krijgen een abonnement voor 275 minuten. Vanaf dit abonnement is het mogelijk om er internet aan te koppelen.

Dit is bedoeld zodat er geen internet bundel bijgekozen hoeft te worden. Er kan ook internet per MB uit de bundel gebruikt worden, een MB staat gelijk aan een minuut. Dit wordt gebruikt voor de klanten die niet zoveel internetten, en geen 500 MB bundel nodig hebben.

Toestel afbetaling prijs:

Hieronder worden de prijzen voor afbetaling van hollands nieuwe getoond, de acties zijn niet meegenomen in de prijzen. Wil je vergelijken inclusief acties, gebruik dan de telefoon abonnement vergelijking tool van BelkostenWijzer.

Toestel categorie prijs vergelijken
hollands nieuwe 1 en 2 jaar

Toestel categoriehollands nieuwe
Toestel categorie€ 5,00
Toestel categorie€ 6,00
Toestel categorie€ 7,50
Toestel categorie€ 10,00
Toestel categorie€ 12,00
Toestel categorie€ 13,00
Toestel categorie€ 16,00

hollandsnieuwe, ook ideaal voor kinderen