Home / Mainpage_Slider / 16 januari 2015 De nieuwe Stel Samen en Stel Bij abonnementen van T-Mobile

16 januari 2015 De nieuwe Stel Samen en Stel Bij abonnementen van T-Mobile

De nieuwe Stel Samen en Stel Bij abonnementen van T-Mobile

16 januari 2015

 

Eerder deze week stond T-Mobile al midden in de belangstelling omdat zij, als eerste provider, de buitenlandse bel- en sms-

kosten gaat afschaffen. Hiermee zet het telecombedrijf de eerste stap om tegemoet te komen aan de richtlijnen van de Europese Commissie.

Vandaag werd bekend dat T-Mobile aanstaande maandag (19 januari 2015) de nieuwe “Stel Samen & Stel Bij” SIM-only abonnementen en de nieuwe instap “Basis” SIM-only abonnementen gaat lanceren. Volgens het telecombedrijf heeft de consument met deze nieuwe abonnementsvorm de volledige vrijheid om zelf te kiezen voor een mobiel abonnement wat het beste aansluit op het bel- en internetverbruik.

De “Stel Samen & Stel Bij” abonnementen zijn op basis van SIM-only waarbij het mogelijk is om op ieder moment (per maand) de internet- en belbundel aan te passen of zelf helemaal uit te zetten. Natuurlijk zijn deze abonnementen ook te combineren met een handset waarbij, afhankelijk van jouw keuze, de maandelijkse betaling voor je toestel vervalt. Deze “Stel Samen & Stel Bij” abonnementen vervangen de bestaande “Stel Samen” abonnementen en de “Mobiel Breedband Internet” abonnementen.

Naast deze “Stel Samen & Stel Bij” SIM-only abonnementen lanceert T-Mobile ook de nieuwe instap “Basis” SIM-only abonnementen die de “Alleen Bellen en SMS’en abonnementen gaat vervangen. Ook hierbij kan de consument het abonnement combineren met een toestel waarbij dit toestel volledig vooraf betaald moet worden. Bij de “Basis” SIM-only abonnementen heeft de consument de keuze uit vier belbundels (50, 150, 300 en 500 minuten), drie internetbundels (250, 500 en 1000 MB) en twee SMS bundels (100 en onbeperkt).

De bestaande “Smart Seconds” abonnementen (50 of 200 belminuten) blijven ongewijzigd bestaan maar krijgen de mogelijkheid om deze te combineren met een internetbundel.

T-Moble Stel Samen

De prijzen van de nieuwe T-Mobile Stel Samen & Stel Bij” abonnementen en de “Basis” SIM-only abonnementen zie je in het overzicht aan de rechterzijde. Alle vermelde prijzen zijn natuurlijk onder voorbehoud en inclusief BTW.

Auteur: Gerard – BelkostenWIjzer.nl

Over Gerard

Zie ook

Apple iPhone 5 update nodig om GPS functie te behouden

Alle gebruikers van een iPhone 5 zijn verplicht om hun trouwe smartphone te update voor …

Geef een reactie