27 december 2014 Sim only abonnement met internet

27 december 2014

Wanneer je momenteel een kijkje neemt online op de meeste websites die GSM – abonnementen aanbieden, dan is het je zeker al opgevallen dat vele providers abonnementen aanbieden waarin het mobieltje of gsm al dan niet gratis inbegrepen wordt.

We kunnen ons levendig voorstellen dat vele mensen zich daar vragen bij stellen. Voor vele gebruikers is hun mobiel meer dan zomaar een gebruiksvoorwerp. Wij zijn niet verbaasd wanneer we horen dat vele mensen gehecht zijn aan hun mobieltje en het niet altijd zien zitten om van telefoon te wisselen telkens als ze een nieuw GSM-abonnement willen afsluiten.

Als jij ook zo gehecht bent aan jouw mobiel, dan hebben wij nu goed nieuws voor jou. Met een sim only abonnement met onbeperkt internet, kan jij niet alleen je geliefde mobieltje behouden, je kunt voor een vaste maandelijkse prijs ook nog eens onbeperkt internetten. Het lijkt je misschien vreemd dat je bij een telefoonabonnement onbeperkt internet aangeboden krijgt i.p.v. onbeperkte belminuten, maar zo vreemd is dat nu ook weer niet. Een telefoon gebruik je immers voor meer dan alleen maar om te bellen.

Over de jaren heen is de telefoon veranderd van een communicatiemiddel naar een computer in zakformaat. Met een sim only onbeperkt internet abonnement kun je nu genieten van het beste van twee werelden: je bent  bereikbaar voor je vrienden en zakelijke partners, en je hebt altijd toegang tot het internet! Een sim only abonnement is altijd goedkoper en flexibeler dan een abonnement met toestel. Dus heb je al een mooi mobieltje? Kies dan voor een abonnement zonder telefoon, oftewel een sim only abonnement!

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie