21 december 2014 NRC abonnement met iPhone 6

22 december 2014

Volg je het nieuws intensief en zou je graag de nieuwe iPhone 6 willen hebben? NRC Next en NRC Handelsblad hebben een leuke actie waarbij je een iPhone krijgt en tevens een abonnement. Alvorens je een abonnement neemt is het wel goed om te weten dat zowel NRC Next en NRC Handelsblad kranten zijn die zich richten op de hoogopgeleide mens. Zowel Next als het Handelsblad hebben een politiek neutrale houding. In beide kranten vind je veel nieuws en achtergrond verhalen over het nieuws uit binnen- en buitenland. Wanneer je een abonnee bent ontvang je iedere zaterdag een extra magazine samen met de krant. Het grote verschil met veel andere kranten is dat NRC Handelsblad een avondkrant is. Deze krant wordt in de namiddag bezorgd. NRC Next is overigens een ochtendkrant.

Wat houdt de actie in?
Je kunt zoals aangegeven een iPhone 6 krijgen wanneer je voor een NRC abonnement met iPhone 6 via Krantaanbiedingen.nl kiest. Op een speciale actiesite van NRC vind je meer informatie. Hier kun je ook het daadwerkelijke abonnement afsluiten. Je kunt kiezen tussen een iPhone 6 zonder bijbetaling en een iPhone 6 Plus vanaf 99 euro. Vervolgens kies je een krant. Je kunt kiezen tussen NRC Next en NRC Handelsblad. Hierbij moet worden aangetekend dat NRC Handelsblad per maand een paar euro duurder is.

Als je een krant hebt gekozen kies je een abonnementsvorm. Er zijn drie verschillende abonnementsvormen. Bij de eerste abonnementsvorm krijg je NRC Next of NRC Handelsblad van maandag tot en met zaterdag digitaal. Dit is de goedkoopste mogelijkheid. De meest gekozen vorm is de tweede. Hierbij krijg je de krant van maandag tot en met zaterdag digitaal. Op zaterdag krijg je een krant thuisbezorgd. Bij de derde en duurste optie krijg je iedere dag een krant in de bus en kun je de krant digitaal lezen.

Welke iPhone?
Als je een abonnementsvorm hebt gekozen, kies je je iPhone. Als eerst kies je het model (iPhone 6 of de iPhone 6 Plus). Je hebt bij de volgende stap de keus uit de kleuren zilver, goud en spacegrijs. Bij de laatste stap kies je het geheugen: 16 GB of 64 GB. De iPhone 6 Plus is zoals eerder vermeldt 99 euro duurder en dat geldt ook voor 64 GB. Bovendien is een iPhone 6 (Plus) met 16 GB sneller leverbaar. Bij NRC streven ze ernaar om binnen twee weken een afleverafspraak te maken.

 

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie