Belangrijkste features van Samsung Galaxy S21

Samsung heeft aangekondigd dat er een nieuwe serie toestellen wordt ontwikkeld. Het gaat om de Samsung Galaxy S21, de S21+ en de S21 Ultra. De normale Samsung Galaxy S21 krijgt dus veel opvolgers, terwijl deze smartphone al veel leuke specificaties had. Toch krijgen de nieuwe Samsung Galaxy S21 toestellen nog meer specificaties. Welke dit zijn? Dat nemen we graag met je door!

5G netwerk is standaard

Sinds kort is het mogelijk om van een 5G netwerk gebruik te maken met de nieuwere toestellen. Wie de Samsung Galaxy S21 aanschaft heeft standaard al een 5G netwerk waar gebruik van kan worden gemaakt. Omdat er 5G gebruikt kan worden is het mogelijk om nog sneller te streamen, internetten en sociale media te gebruiken. Lang moeten wachten tot er eindelijk iets geladen is wordt door 5G dus verleden tijd.

Zeer goede camera

Wat de Samsung Galaxy S21 Plus ook zo interessant en aantrekkelijk maakt is het feit dat je van zeer goede cameramogelijkheden gebruik kunt maken. Je kunt rekenen op 3 camera’s aan de achterkant van de smartphone en een zeer goede frontcamera. Daarnaast heeft de Samsung Galaxy S21 ook een Director’s View te bieden. Dankzij deze functie kun je niet alleen filmen met de camera’s aan de achterkant, maar ook met de frontcamera. Dit kan bijvoorbeeld ideaal zijn voor vloggen of interviews. 

Batterij gaat langer mee

Het gebruik van Samsung Galaxy S21 is ideaal voor mensen die veel online zijn of vaak de oplader vergeten. Dit toestel heeft namelijk een langere batterijduur te bieden, waardoor de ontwikkelaars zelfs ‘beloven’ dat je dit toestel de hele dag kunt gebruiken zonder hem op te hoeven laden. Dit is allemaal mogelijk door de adaptive fresh rate, die zich aanpast aan jouw gedrag. Mocht je batterij toch leegraken en je moet hem opladen, zal je de Super Fash Charger kunnen gebruiken. De batterij is dan binnen iets meer dan een uur weer vol en klaar voor gebruik.

Verschillende kleuren en mooi design

De Samsung Galaxy S21 zal ook verschijnen in allerlei kleuren. Je kunt kiezen voor 4 kleuren: Phantom Pink, Phantom Violet, Phantom White en Phantom Grey. Daarnaast kan er gerekend worden op een stijlvol design, waar Samsung ook om bekend staat. Wie de Samsung Galaxy S21 aanschaft zal in de doos geen oortjes meer terugvinden en ook geen adapter. Wel wordt er een USB-C kabel meegeleverd die gebruikt kan worden voor snel laden.

Samsung Galaxy S21 oordeel

Om een totaal beeld te scheppen van dit toestel hebben we meerdere zaken goed bekeken. Gelukkig kunnen we je mededelen dat de Samsung Galaxy S21 en de Samsung Galaxy S21 Ultra beiden alles in huis hebben om als echter telefoon topper gezien te kunnen worden. Zo beschikt de S21 van Samsung over een uitstekend allround camera systeem, in het toestel uiterst snel in gebruik en kun je rekenen op een zeer helder scherm met scherpe contrasten. Anderzijds is de vingerafdruk scanner zeer eenvoudig te gebruiken. Kortom een unieke compacte smartphone die voor elke liefhebber een echte aanrader is om aan te schaffen.

Over Gerard

Zie ook

Refurbished iPhone zeer in trek onder de jongeren

De afgelopen maanden zijn er door grote Nederlandse leveranciers van refurbished producten meer dan 369.000 …

Geef een reactie