Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het Coronavirus. Ook Vodafone gaat namelijk zijn winkels sluiten. Ondanks het feit dat Vodafone aangeeft dat zij er alles aan willen blijven doen om producten en diensten te blijven verzorgen voor haar miljoenen klanten, gaat gezondheid ook bij hen voor alles. Vodafone heeft aan haar medewerkers laten weten dat de veiligheid en gezondheid van hen specifiek voorop staat. Er wordt uiteraard aangegeven dat er een gezonde balans gezocht wordt voor het blijven bieden van connectiviteit en dienstverlening, maar in deze tijden blijft het toch lastig om door middel van winkels bereikbaar te blijven.

Vodafone winkels voorlopig dicht

Of de winkels ook tot en met 6 april 2020 dicht gaan, of tot er nieuwe maatregelen aan worden gekondigd voor een langere tijd, dat is nog niet zeker. Bij Vodafone wordt er nu druk gesproken over onder welke omstandigheden dienstverlening eventueel voort kan worden gezet. Het doel is dan ook om een pakket te vormen, waarin staat aan welke eisen een winkel moet voldoen om wel weer open te kunnen. Medewerkers wordt dan ook gevraagd om, ondanks dat zij voorlopig niet naar hun werk moeten, wel beschikbaar te blijven.

Medewerkers zien besluit als ingrijpend

Dat het voor veel medewerkers van Vodafone een ingrijpende maatregel is die genomen wordt mag duidelijk zijn. Toch is het zijn en vormen van teams volgens Vodafone nog nooit zo belangrijk geweest als dat het nu is. Vodafone heeft haar medewerkers dan ook laten weten dat de komende periode vooral onrustig zal zijn, maar dat er 100% waardering is voor hoe de medewerkers omgaan met de situatie.

Over Gerard

Zie ook

Refurbished iPhone zeer in trek onder de jongeren

De afgelopen maanden zijn er door grote Nederlandse leveranciers van refurbished producten meer dan 369.000 …

Geef een reactie