Samsung en het verhaal van de Note7 en S8…

Samsung heeft, zoals inmiddels wel bekend, de Galaxy Note 7 teruggeroepen. Dit heeft de grote fabrikant gedaan vanwege het gevaar van ontploffing. De verkoop van de Note 7 zou allereerst weer hervat worden in het thuisland Zuid-Korea. Het bleef lange tijd een beetje onduidelijk hoe of wat. Het nieuwe model is herkenbaar aan het accu-icoontje. Deze zal bij de ‘veilige’ Note 7 groen zijn, in plaats van wit bij het mogelijk ontploffingsmodel. Daarnaast komt er een S op de verpakking. In totaal zijn er 2,5 miljoen stuks Galaxy Note 7 gemaakt, welke allen zijn teruggeroepen.

Toestand Note 7

Door deze toestand is er een enorme vertraging op het uitkomen van de Galaxy S8. Afgezien van het brandissue zou de Note 7 wel een toptoestel zijn geweest. De volgende variant, de S8, moet nog beter zijn. Volgens Samsung doen ze er alles aan om deze zo snel mogelijk uit te brengen. Maar vooralsnog heeft de nieuwe Galaxy S8 een grote vertraging opgelopen door de Note 7 gate. En via allerlei kanalen wordt er veel commentaar geleverd.

Levering samsung S8

Op het internet circuleren diverse berichten dat de nieuwe S8 ergens in de eerste drie maanden van 2017 op de markt zal zijn. Mogelijk zou het nieuwe paradepaardje op 26 februari tijdens het Mobile World Congress in Barcelona gepresenteerd worden. Daarna zal het nieuwe toestel vast snel in onze winkels liggen. Stiekem denken dus velen dat de releasedatum bekend is. Er wordt volgens Samsung in ieder geval hard gewerkt om de vertraging door de Note 7 weg te werken.

De nieuwe S8 zal, zoals alle modellen tegenwoordig, in twee opties verkrijgbaar zijn. Een zogenaamd plus model en de standaard variant. De twee S8 modellen komen in twee verschillende groottes en de plus variant zou twee achter camera’s krijgen. De specificaties van de Note 7 werden door velen geweldig genoemd, en wij zijn dus heel erg benieuwd wat de nieuwe S8 dan gaat betekenen voor de mobiele wereld.

Geruchten S8

Als je een beetje rondstruint op het internet dan kan je allerlei geruchten aantreffen over waar de nieuwe Galaxy S8 van Samsung aan zal voldoen. Maar zeker weten doen we het natuurlijk niet. Maar wel kijken we met spanning uit naar begin volgend jaar. 2017 belooft nu al een leuk jaar te gaan worden. En als de nieuwe S8 eenmaal uit is, dan ben je vast de vertraging door de Note 7 gate snel vergeten.

Over Gerard

Zie ook

Refurbished iPhone zeer in trek onder de jongeren

De afgelopen maanden zijn er door grote Nederlandse leveranciers van refurbished producten meer dan 369.000 …

Geef een reactie