Hoe combineer je thuis Internet en TV met je mobiele abonnement?

Als je als klant verschillende diensten van een provider gebruikt, krijg je daar ook iets voor terug. Dat heet combivoordeel. Maar wat is combivoordeel precies en wat kan je aan voordelen verwachten?

Wat is combivoordeel?
Combivoordeel is het voordeel dat de providers bieden wanneer je verschillende diensten bij dezelfde provider hebt. Zo kan je bijvoorbeeld je mobiele abonnement combineren met een Alles-in-1 pakket. Providers zijn blij dat je meerdere diensten bij hen afneemt en geven je daarom graag wat extra korting. Wat voor korting dit precies is, verschilt per provider.

Providers met combivoordeel
De providers willen het zo aantrekkelijk mogelijk maken om mobiel te combineren met internet en tv. Het is hierdoor niet raar dat ze kortingen aanbieden zodat jij als klant hier sneller voor kiest.

Wat je kan verwachten aan kortingen is bij elke provider verschillend. De ene provider geeft tot wel €7,50 korting op je internetabonnement. Andere providers doen het weer net even anders en bieden een gratis tv-pakket, een hogere internetsnelheid, verhogen van je internetbundel of gratis bellen aan. Welke provider welk voordeel geeft ontdek je makkelijk via de combivoordeelvergelijker Providercheck.nl.

KPN Hussel
Een goed voorbeeld van combivoordeel is KPN. Oktober 2019 veranderde KPN de naam KPN Compleet in KPN Hussel waardoor je als klant nog makkelijker kan kiezen voor combivoordeel. Met deze nieuwe abonnementsvorm bepaal je namelijk zelf wat je nodig hebt. Als je al een mobiel abonnement hebt en deze combineert met thuis internet dan ontvang je €5,- of €7,50 per maand aan korting op je mobiele abonnement. Ook kan je gratis onderling bellen met alle KPN-nummers op jouw adres en met elkaar Mb’s delen. Daarnaast krijg je €5,- korting op een van de geselecteerde entertainment pakketten zoals Netflix en Spotify èn kan je kiezen voor de Unlimited data bundel. Deze voordelen zijn te ontvangen met DSL en glasvezel internet van KPN. Via Providercheck.nl kan je zien welke verbinding mogelijk is op jouw adres.

Er zijn genoeg providers die combivoordeel aanbieden. Ben je op dit moment op zoek naar internet en mobiel en wil je graag combivoordeel ontvangen? Via Providercheck.nl kan je gemakkelijk de postcodecheck doen en zien welke mogelijkheden er zijn op jouw adres. Je kan hierin aangeven waar je op dit moment mobiel belt zodat je alle pakketten te zien krijgt waar combivoordeel op mogelijk is.

Over Gerard

Zie ook

Refurbished iPhone zeer in trek onder de jongeren

De afgelopen maanden zijn er door grote Nederlandse leveranciers van refurbished producten meer dan 369.000 …

Geef een reactie