Home / Mainpage_Slider / Zakelijk VoIP en Onbeperkt bellen

Zakelijk VoIP en Onbeperkt bellen

De voordelen van Zakelijk VoIP en onbeperkt bellen

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om te bellen via een Hosted VoIP centrale. Dit is een van de betere én goedkopere manieren van zakelijk bellen. Het zorgt voor een snelle verbinding en zorgt voor een handige manier om overal bereikbaar te zijn. Maar wat zijn de voordelen van Zakelijk VoIP en onbeperkt bellen eigenlijk? En is een zakelijk VoIP abonnement iets voor jullie bedrijf? Je leest het in dit artikel. 

Verschillende functionaliteiten 

Als je overstapt naar zakelijke VoIP en onbeperkt bellen, kun je vaak gebruik maken van vele functionaliteiten. Zo krijg je toegang tot de standaard faciliteiten, als het instellen van een afzendnummer, een keuzemenu en online beheer. Maar daarnaast krijg je bij zakelijke VoIP ook toegang tot een eigen voicemailbox en maak je gebruik van een wachtrij, een receptionist en kun je telefonisch vergaderen. Daarnaast is het bij zakelijk VoIP mogelijk om het belverkeer af te komen en heb je de functionaliteit click-to-dail. 

Zakelijk internet en mobiel 

Naast dat je zakelijke telefonie kunt aanschaffen, kun je ook voor zakelijk internet en zakelijk mobiel kiezen. Als je naast zakelijke telefonie ook gaat voor zakelijk internet bereid je het lokale netwerk uit met bijvoorbeeld VPN. VPN is een beveiligd netwerk over meerdere locaties. Dit zorgt ervoor dat je overal veilig kunt internet. Naast VPN kun je ook kiezen voor een straalverbinding. Deze internetverbinding is zeer geschikt voor in het buitenland. Kies voor een eigen WiFi-netwerk met onze apparatuur en wij regelen de back-up voor je.

Kies je voor zakelijke mobiel naast zakelijk internet en telefonie, dan kun je je telefoon koppelen aan het zakelijke nummer. Je integreert je mobiele telefoon volledig met de telefooncentrale. Daarnaast kies je voor het aantal data dat je nodig hebt.  

Overal werken met zakelijk VoIp 

Het grootste voordeel wat VoIP zakelijk met zich meeneemt, is dat je met zakelijke VoIP overal kunt inchecken op het zakelijke systeem. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om op kantoor, thuis of onderweg te werken. Met VoIP zakelijk zorg je voor een efficiënte manier van werken voor iedere werknemer. 

Over Gerard

Zie ook

Refurbished iPhone zeer in trek onder de jongeren

De afgelopen maanden zijn er door grote Nederlandse leveranciers van refurbished producten meer dan 369.000 …

Geef een reactie