Meer internetverbruik met Sonos en de Google Assistant

Het bedienen van Sonos wordt steeds gemakkelijker. Helemaal nu deze ook is samengevoegd met de Google Assistant. Roep jouw verzoek door de ruimte en jouw favoriete muziek, film of podcast wordt afgespeeld. Tot voorheen was deze mogelijkheid er nog niet, maar met de uitvoeringen Sonos One en Beam is de Google Assistant wel te gebruiken. Afspelen en streamen is zo nog eenvoudiger. Ontdek de Google Assistant op jouw smartphone om meteen gebruik te maken van deze nieuwe technologie.

De smart speaker

De Sonos One en Beam beschikken over de zogeheten smart speaker. Wanneer jij over een apparaat beschikt waarin De Google Assistant is ingebouwd, dan is deze te koppelen aan de Sonos. Zo is het mogelijk de Sonos via spraakopdrachten aan te sturen. De Google Assistant zit verwerkt in onder meer smartphones die werken op zowel Android als iOS. De combinatie van de Google Assistent met Sonos verandert het gebruik van de smartphone en je internetverbruik. Dit is een goede aanleiding om jouw abonnement te bekijken.

Altijd inzicht en controle

Met een Sim only maandelijks opzegbaar kun je iedere maand je bundels aanpassen. Handig als je van plan bent nu regelmatig podcasts te streamen naar de Sonos met de Google Assistant, maar nog niet weet hoe vaak je dat doet. Na verloop van tijd voelt het heel normaal om op deze manier een nieuwe podcast te starten. Het streamen van een podcast wordt zo nog gemakkelijker en toegankelijker.

Wijzigen wanneer je wilt

Sociale apps als Spotify en YouTube bieden volop podcasts, muziek en video’s aan die via het internet te streamen zijn. Wanneer je beschikt over een abonnement met een ruime internetbundel, dan kan je op ieder moment je favoriete podcast beluisteren. Ideaal als je een podcast-serie hebt ontdekt waar je niets van wilt missen. Of graag muziek afspeelt in je huis en daar nu de Google Assistant en je smartphone bij gebruikt. Mocht je een periode minder podcasts luisteren, dan wijzig je de internetbundel zoals voor jou het beste uitkomt. 

Met de samenwerking tussen de Google Assistant en de Sonos gaat er zeker weer een nieuwe wereld voor je open. Ben jij helemaal enthousiast over deze technologische samenwerking? Selecteer dan een Sim only van Simyo met een uitgebreide internetbundel, waarmee je volop kan genieten van je favoriete video’s, muziek en podcasts.

Dit artikel is in samenwerking met Simyo.

 

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie