De 5 beste smartphone Crypto-apps

De afgelopen jaren hebben steeds meer mensen zich toegelegd op de handel in cryptovaluta. Hoewel er, zoals bij elke handel, enkele risico’s aan verbonden zijn, worden de cryptovaluta steeds populairder en hebben zich bewezen als een interessant beleggingsobject. De handel in cryptovaluta heeft voor veel beleggers een interessante winst opgeleverd. Zolang je bewust bent van de risico’s, moet je niet aarzelen om in bijvoorbeeld Litcoin of andere cryptovaluta’s te handelen. Zo kan je snel en eenvoudig Litcoin kopen via Satos.nl maar kan je ook gebruik maken van een app om te handelen in cryptovaluta. Wij hebben vijf apps voor jou bekeken!

Bibox


Als het gaat om de handel in cryptovaluta mag de app Bibox niet worden uitgesloten. Deze app biedt gebruikers de mogelijkheid om op een eenvoudige manier te handelen in de cryptovaluta. Er wordt een breed assortiment cryptovaluta ondersteund, zoals Ripple, Ethereum, Monero, Bitcoin, DASH, ZEC, OMG en NEO. De app maakt gebruik van het Bitfinex betaalsysteem dat zeer betrouwbaar en veilig is. Het configureren van de app is betrekkelijk eenvoudig en de interface is gemakkelijk te beheersen. Een nadeel is dat de Bison-app niet beschikbaar is voor gebruikers in de Verenigde Staten.

Bison


Er zijn tal van geweldige cryptovaluta handels-apps in de app-stores beschikbaar. De crypto-trading-app Bison is absoluut één van de beste die je kan vinden. Met deze app ben je in staat om overal ter wereld en op elk tijdstip te handelen in de cryptovaluta. Het sociale medium platform van deze app bevat uitermate veel informatie en biedt de gebruikers de mogelijkheid om met elkaar te communiceren. De gebruikersvriendelijke en heldere interface maakt het handelen in cryptovaluta werkelijk gemakkelijk.

Cex


Als je bij het handelen in cryptovaluta gebruik maakt van een credt- of debitcard, dan is de Cex-app zeker de moeite waard. Deze app mag zich gerust rekenen tot één van de beste apps op het gebied van de cryptovaluta. Het biedt een vlotten en overzichtelijke interface en bevat hiernaast enorm veel achtergrond informatie. Eén van de beste dingen van deze app is het feit dat deze zo eenvoudig te gebruiken is. Het enige probleem met deze app is dat het aantal beschikbare cryptovaluta beperkt is. Maar dat kan toch ook een voordeel zijn.

Gate.io


Gate.io is een andere crypto-app die erg populair is onder de cryptofanaten. De app wordt aangeboden door Binance en heeft een uitermate vriendelijke gebruikersinterface waarmee gebruikers gemakkelijk kunnen navigeren. Het platform biedt gebruikers de mogelijkheid om verschillende cryptovaluta te verhandelen zoals BTC, QTUM, USDT en BTC. Deze app maakt gebruik van het AliPay-betalingssysteem dat zeer betrouwbaar en veilig is. Deze app is vrij eenvoudig te gebruiken zodat je snel aan de slag kunt gaan.

KuCoin


Als je op zoek bent naar een uitstekende app voor het verhandelen van cryptovaluta, dan moet je zeker de KuCoin-app bekijken. Dit is één van de nieuwste apps op de markt en wint snel aan populariteit. Deze app biedt een zeer uitgebreide functionaliteit die voor vrijwel elke crypto-handelaar zeer nuttig kan zijn. Nog beter is het feit dat de app en website van het bedrijf erg snel laden. Dit zorgt ervoor dat je in staat bent om razendsnelle transacties te doen wanneer dat nodig is. Deze app biedt toegang tot alle belangrijke cryptomunten.

zTrader


De app zTrader is minder bekend dan de eerder beschreven crypto-apps. Echter door de geboden functionaliteit, de begrijpelijke interface en de heldere informatie, is deze app zekerde moeite waard op te bekijken. De app kan beschreven worden als een ‘lichtgewicht’ en is om deze reden geschikt voor ook de oudere smartphones. Met deze app kan de gebruiker direct op 17 verschillende beurzen handelen in de cryptovaluta. Bovendien maakt deze app het mogelijk om overal ter wereld en op ieder gewenst tijdstip te handelen. Het biedt de gebruiker werkelijk enorm veel informatie zodat de best mogelijke beslissingen genomen kunnen worden.

Over Gerard

Zie ook

Het verschil tussen iPhone 11 Pro en 11 Pro Max

Het verschil tussen iPhone 11 Pro en 11 Pro Max

Sta je op het punt om een nieuwe iPhone te kopen maar ben je nog …

Geef een reactie