20 juni 2013 Kazam: Een nieuw smartphone merk van twee ex-HTC medewerkers

Twee oude werknemers van het bekende merk HTC, zijn met een nieuw smartphone merk begonnen. De naam van dit nieuwe merk is Kazam. Deze twee heren willen ervoor zorgen dat de nieuwe smartphones een totaal andere uitstraling krijgen, een geheel nieuw en verfrissende design, de robuuste hardware van tegenwoordig en de allersterkste technologie die er vandaag de dag te krijgen is. Ook willen zij onder dit prachtige systeem een geheel nieuwe klantenservice gaan maken die een stuk betere service zal bieden dan de oudere versies hiervan.

De namen van de twee heren zijn: Micheal Coombes en James Atkins, zij vertrokken in maart 2013 bij HTC. Beiden hadden een belangrijke baan bij HTC, Micheal Coombes was het hoofd van de verkoop en James Atkins was een grote naam in de marketing van het bedrijf. Deze mannen geloven dat er nog genoeg ruimte op de wereld is voor een geheel nieuw merk met een geheel andere smartphone. Zij willen vooral de lokale markten aantrekken, en op deze manier het nieuwe merk Kazam de wereld inbrengen. Kazam wil uiterlijk eind 2013 de eerste smartphones al door heel Europa gaan verkopen, vermoedelijk gaan zij dit doen onder Android. Zij willen voornamelijk door het lang ondersteunen van nieuwere modellen een bestaansrecht op gaan bouwen voor zichzelf.

Voor de consument is het nog maar afwachten wat er van deze smartphone terecht gaat komen. De vooruitzichten in de verhalen die verteld worden zijn al zeer goed. Nu het echte model en de echte werkingen ervan nog waar maken.

Bron: Androidworld en Kazam

Over Gerard

Geef een reactie