Zo breng je de maandelijkse kosten voor je mobiel omlaag

Hoge maandelijkse kosten voor je abonnement en het afbetalen van je dure mobiele telefoon zijn voor veel mensen een doorn in het oog. Tegenwoordig is het dan ook niet meer noodzakelijk om altijd het meest nieuwe toestel te hebben om cool te zijn. Je bent namelijk even stoer wanneer je flink wat bespaart op de maandelijkse kosten voor je mobiele telefoon. Hieronder lees je dan ook flink wat tips hoe jij de maandelijkse kosten met meer dan 50% kunt verlagen. 

Grote verschillen in maandelijkse kosten met verschillende abonnementen

Welk type abonnement je neemt is van groot belang. Zo is het altijd handig om eens op een vergelijkingswebsite te kijken wat het verschil is in kosten wanneer je een bepaalde bel- en internetbundel afneemt. Elk jaar goed vergelijken scheelt flink wat geld aangezien de tarieven per jaar flink kunnen dalen. 

Neem voldoende minuten en voldoende internet

Te weinig belminuten of te weinig internet kan je duur komen te staan. Je betaalt namelijk flink wat bij wanneer je over je bel of internetbundel gaat. Weet je van jezelf dat je een grootverbruiker bent? Kies dan ook voor een abonnement met voldoende minuten en voldoende internet zodat je niet elke maand over je abonnement heen gaat! Goedkoop is hierbij duurkoop.

Bespaar op de aanschaf van je toestel

Er zijn verschillende type mobiele abonnementen. Zo kan je maandelijks voor het afbetalen van je toestel bestalen of je kunt kiezen voor een Sim Only abonnent waarbij je zelf voor een toestel zorgt. In veel gevallen kan je zo enorm besparen door zelf een los toestel te regelen. Zo kan je een Refurbished iPhone kopen om flink wat geld te besparen. Wanneer je dit in combinatie doet met een goedkoop Sim Only abonnement bespaar je eenvoudig meer dan 50% op je maandelijkse kosten wat gigantisch veel geld is.

Zo breng je de maandelijkse kosten van je mobiel omlaag en kan je meer geld uitgeven aan momenten waar je echt van kunt genieten zoals een leuke vakantie of een dagje uit!

Over Gerard

Zie ook

Kunnen AirPods tegen regen?

Kunnen AirPods tegen regen?

Ben je nieuwsgierig of AirPods bestand zijn tegen regen? Deze vraag houdt veel mensen bezig, …

Geef een reactie