Home / Algemeen Telecom Nieuws / 06 december 2012 Nokia breidt het Lumia assortiment uit met Lumia 620

06 december 2012 Nokia breidt het Lumia assortiment uit met Lumia 620

06 december 2012

De laatste incarnaties van de Nokia Lumia reeks blijken een onverwachts succes te zijn. Vooral de Nokia Lumia 920, het high end toestel van de nieuwe Windows Phone 8 toestellen van Nokia, zijn een groot succes. In Duitsland was het toestel binnen een zeer korte tijd uitverkocht en ook in Nederland is het toestel momenteel ontzettend populair in de voorverkoop. Nederlandse retailers geven zelfs aan dat de verkoopcijfers in de voorverkoop te vergelijken zijn met de cijfers van de iPhone 5.

De Nokia Lumia 920 zal pas volgend jaar Januari in Nederland verkrijgbaar zijn maar voor iedereen die wel een Nokia Lumia met Windows Phone 8 wilt maar zijn of haar portemonnee niet al te veel wilt plunderen, komt Nokia met een oplossing. Nokia heeft namelijk vandaag bekend gemaakt dat er naast de Nokia Lumia 820 en de Nokia Lumia 920 ook een Nokia Lumia 620 op de markt zal komen.

De Nokia Lumia 620 zal pas volgend jaar te koop zijn en zal eerst in Azie worden uitgebracht. Het toestel beschikt over een 3.8 inch beeldscherm, een 1 GHz dual core Snapdragon S4 processor, 512 MB RAM, 8 GB opslagruimte en een scherm resolutie van 800 bij 480. Het Nokia Lumia 620 zal het instap model moeten worden voor de eerste generatie Windows Phone 8 toestellen van Nokia. Een simlock vrije Nokia Lumia 620 moet volgens Nokia 249 Amerikaanse dollar gaan kosten.

Net als de andere Lumia toestellen zal het ook mogelijk zijn om de Lumia van een nieuw kleurtje te voorzien. Er zijn namelijk zeven verschillende kleuren behuizing verkrijgbaar. De behuizing kan eenvoudig worden omgewisseld voor een andere.

De Nokia Lumia 620 zal ook in Europa verkrijgbaar zijn. Nokia heeft echter nog niet aangegeven wanneer het toestel verwacht kan worden.

Over Gerard

Zie ook

Meer internetverbruik met Sonos en de Google Assistant

Het bedienen van Sonos wordt steeds gemakkelijker. Helemaal nu deze ook is samengevoegd met de …

Geef een reactie