07 december 2012 Nieuwe naam voor HTC toestel met HD 5 inch scherm

07 december 2012

Eerder werden Europese consumenten teleurgesteld omdat de HTC DLX, de verwachte internationale versie van de HTC Droid DNA, niet naar Europa zou komen. Sterker nog, het hele apparaat bleek niet te bestaan. HTC Duitsland gaf op Facebook aan dat de HTC DLX helaas niet in ontwikkeling is en niet naar Europa zou komen.

 

HTC gaf daarmee enkel aan dat de HTC DLX niet naar Europa zou komen maar ontkende niet dat Europa een eigen versie van de HTD Droid DNA zou krijgen. Ondertussen is via een aantal Chinese websites bevestigd dat HTC met een internationale versie van de HTC Droid DNA op de proppen zal komen: de HTC M7. En volgens deze websites is dit apparaat zo krachtig en mooi dat zij verwachten dat HTC met dit toestel het tij zal keren.

 

Naast een volledig 1.080p HD scherm met een diameter van 5 inch zal de HTC M7 beschiken over een quad core Qualcomm APQ8064 processor. Dit is dezelfde chipset die ook in de HTC Droid DNA te vinden is. Ook zal de HTC M7 beschikken over de 13 MP camera die in dit toestel te vinden is. Het is nog niet duidelijk in welk opzicht de HTC M7 van de HTC Droid DNA verschilt. Vaak hebben internationale versies van toestellen namelijk een aantal verschillen.

 

Het is in ieder geval goed nieuws dat het nog niet uitgesloten is dat Nederland een eigen variant van de HTC Droid DNA zal krijgen. Naar verluid zal dit toestel ergens in 2013 beschikbaar zijn.

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie