08 december 2012 Nexus 4 voorlopig niet in Nederland vanwege populariteit toestel

08 december 2012

De Google Nexus 4, de nieuwe 4 inch smartphone uit de Google Nexus serie, zal volgens LG voorlopig nog niet naar Nederland komen. De vraag is of het toestel überhaupt ooit naar Nederland zal komen. De vraag naar het Google Nexus 4 is namelijk zo groot dat LG zich momenteel enkel op een aantal landen richt. Tussen deze landen zit onder andere de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland maar geen Nederland.

Momenteel heeft de Google Nexus 4 hetzelfde probleem als de iPhone 5. LG kan niet snel genoeg Google Nexus 4 toestellen van de band laten rollen om aan de enorme vraag naar het toestel te voldoen. LG werkt momenteel dag en nacht om de productie continu door te laten draaien maar zelfs dit is niet genoeg om op tijd genoeg Google Nexus 4 toestellen te leveren.

Vandaar dat LG er voor gekozen heeft voorlopig de Google Nexus 4 niet naar Nederland te brengen. Het Zuid-Koreaanse bedrijf kan de toestellen simpelweg niet leveren. Telkens wanneer een nieuwe voorraad Google Nexus 4 toestellen in de Google Play Store te koop wordt aangeboden, is de voorraad binnen een aantal uur leeg.

De Google Nexus 4 is vooral populair vanwege de uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding. Je vind in de Google Nexus een van de meest krachtige quadcore processoren terug. Daarnaast heeft het toestel 2 GB RAM werkgeheugen en een HD beeldscherm met een diameter van 4.7 inch. En dit alles is verkrijgbaar voor 300 euro.

Ook in Nederland is men enthousiast over de smartphone. Helaas is het heel moeilijk om als Nederlander een Google Nexus 4 te bemachtigen. De beste optie is het bestellen van het toestel in de Duitse Google Play Store maar dan moet je het toestel wel naar een Duits adres moeten laten bezorgen en ook het regelen van de garantie van het toestel is lastig.

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie