Google Nexus 4 immens populair

29 november 2012

De Google Nexus 4 is de nieuwe standaard voor mobiele telefonie. In het buitenland dan. Het is nog maar de vraag of het toestel ook verkrijgbaar zal zijn in Nederland. In de landen waar het toestel wel verkrijgbaar is, is de vraag echter niet bij te benen. Over de hele wereld is toestel momenteel uitverkocht.

Daarnaast heeft Google nu al de prijs van de toestellen verlaagd. Je kunt nu al een simlock vrije Google Nexus 4 met 8 GB opslagruimte voor slechts 231 euro bestellen en de 16 GB variant is niet veel duurder. Deze variant is namelijk voor 270 euro te koop. Het is dan ook niet wonderbaarlijk dat deze toestellen inmiddels uitverkocht zijn.

Gelukkig heeft Google laten weten dat deze week een nieuwe voorraad binnen zal komen waardoor bestellingen die geplaatst worden in de Google Play Stores weer geleverd kunnen worden. Google heeft nog steeds geen hints gegeven of het toestel ook naar de Benelux zal komen maar het is mogelijk. Nederland moest immers ook even wachten op de Google Nexus 7. Toch kwam deze tablet uiteindelijk ook in Nederland op de markt en is hardstikke populair.

De Google Nexus 4 draait op Android 4.2 en heeft een 4.7 inch beeldscherm, een quad core Snapdragon S4 CPU en 2 GB RAM werkgeheugen. Een nadeel is wel dat volgens gebruikers ervaringen de Google Nexus 4 nogal last heeft met het maken van een verbinding met 3G netwerken. Aangezien momenteel alleen 3G netwerken in Nederland beschikbaar zijn en het nog een aantal maanden kan duren voordat de 4G verspreiding in Nederland pas echt van start is gegaan, kan dat een reden zijn waarom Google de Google Nexus 4 nog niet naar Nederland gebracht heeft.

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie