29 januari 2014 Tele2 lanceert het NonStop mobiele abonnement

29 januari 2014

Op 12 februari aanstaande zal Tele2 een nieuw mobiel abonnement onder de naam NonStop lanceren. Met dit NonStop abonnement krijgen de klanten van Tele2 voor € 12,50 per maand de beschikking over onbeperkt bellen en sms’en. Dit abonnement kan met losse databundels worden uitgebreid zodat men ook de beschikking heeft over mobiel internet. Deze databundels variëren in grootte van 200Mb to 4Gb per maand en kosten tussen de € 5,00 en de € 32,50 per maand.

Met deze nieuwe abonnementsstructuur geeft het bedrijf zijn klanten de volledige controle over de kosten van het abonnement. Men kan onbeperkt bellen en sms’en naar vaste en mobiele nummers in Nederland zonder dat men met extra kosten wordt geconfronteerd. Tele2 is een virtuele provider die op dit moment gebruik maakt van het netwerk van T-Mobile. Later dit jaar zal het bedrijf zijn eigen 4G-netwerk lanceren maar blijft voor de 2G en 3G netwerken nog wel afhankelijk van T-Mobile.

De klanten van Tele2 hadden, onder andere in de online community, aangegeven dat zij behoefte hebben aan keuzevrijheid in het samenstellen van hun abonnement en inzichtelijke maandelijkse kosten voor het abonnement. Als reactie hierop lanceert Tele2 de nieuwe NonStop abonnementsstructuur op basis van duidelijke maandelijkse tarieven zonder buitenbundelkosten.

Om gebruik te maken van mobiel internet moeten de klanten van Tele2, naast het bel en sms abonnement, ook een databundel aanschaffen. Deze databundels zijn vrij van de buitenbundelkosten. Als men de internetbundel voor het einde van de maand volledig verbruikt heeft kan men eenvoudig extra internettegoed aanschaffen om te voorkomen dat de internetsnelheid verlaagd wordt. Hiervoor heeft men de keuze uit vijf aanvullende internetbundels tussen 50Mb en 1Gb. De eenmalige kosten voor de aanschaf van deze aanvullende internetbundels bedragen tussen de € 1,00 en € 10,00.

Naast het NonStop abonnement en de eventuele databundel moet de klant van Tele2 ook betalen voor het toestel. Het goedkoopste toestel kost hierbij € 7,50 per maand. Op basis van het NonStop abonnement ad € 12,50, een 200 MB internetbundel ad € 5,00 en het goedkoopste toestel ad € 7.50, zal de Tele2 klant dus € 25,00 per maand kwijt zijn voor onbeperkt bellen, sms’en en 200Mb aan mobiel internet.

Bron: Tele2, Tweakers, NuTech en Telecompaper

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie