Goedkoospte telefoonabonnement bij Hollandsnieuwe

4 juli 2014

Het goedkoopste telefoonabonnement is in 2014 te koop bij Hollandsnieuwe. Bij Hollandsnieuwe zijn verschillende extra voordelen. Zo gaan belminuten mee naar de volgende maand en is buiten het telefoonabonnement bellen net zo goedkoop als binnen het telefoonabonnement bellen.

Goedkoopste telefoonabonnement

Gemiddeld gebruiken Nederlanders 300 belminuten en 500 MB per maand. Het goedkoopste telefoonabonnement bij Hollandsnieuwe hiervoor is 275 belminuten/sms/mb met als extra’s 500 MB en 1000 sms’jes. Dit telefoonabonnement kost slechts € 11,- per maand. De aansluitkosten zijn € 10,- per maand. Hollandsnieuwe zorgt bij dit telefoonabonnement voor het nummerbehoud vanaf je oude telefoonprovider.

Voordelen van telefoonabonnementen bij Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe verkoopt niet alleen de goedkoopste telefoonabonnementen. Daarnaast krijg je bij Hollandsnieuwe extra voordelen. Belminuten/sms/mb die je niet gebruikt hebt in een maand gaan mee naar de volgende maand. In dit geval wordt in de nieuwe maand eerst de oude bundel opgemaakt. Daarnaast is het bij Hollandsnieuwe net zo goedkoop om buiten het telefoonabonnement te bellen/smsen/internetten als binnen het telefoonabonnement. Hiervoor wordt de gemiddelde prijs van een belminuut/sms/mb van binnen het telefoonabonnement gepakt om het buiten het telefoonabonnement tarief te berekenen. De goedkope telefoonabonnementen van Hollandsnieuwe zijn maandelijks opzegbaar.

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie