24 februari 2015 PrepaidSimkaart.net: Simyo Beste Prepaid Provider van 2014

24 februari 2015

Voor de tweede keer mag Simyo de award voor ‘Beste Prepaid Provider’ in ontvangst nemen. PrepaidSimkaart.net organiseert deze verkiezing elk jaar om providers te prikkelen hun diensten te verbeteren en de consument te informeren over de beste keuze voor prepaid bellen en mobiel internet.

Aan de hand van 19 criteria worden de providers beoordeeld. Dit jaar is vooral gekeken naar de diensten voor prepaid internet. Omdat er, ook door prepaid gebruikers, steeds meer gebruik wordt gemaakt van mobiele internet diensten. Bellen en sms’en wordt steeds minder gedaan. Internet is daarom een belangrijk criteria geworden voor dit onderzoek onder de providers. KPN scoorde het beste op prepaid internet door het uitgebreide pakket aan bundels. Naast internet was ook klantenservice op Social Media dit jaar een belangrijk criteria, omdat bijna alle providers voor vragen doorverwijzen naar hun Twitter kanaal.

De Top 5 Beste Prepaid Provider 2014

  • Simyo
  • KPN
  • Vodafone
  • Telfort
  • T-mobile

Tijdens het onderzoek is er gekeken  naar de meest voordelige en gebruiksvriendelijke dienst voor de consument. Hollandsnieuwe hanteert bijvoorbeeld dezelfde tarieven als andere providers maar scoorde niet voldoende om in de top 5 te komen. Dit heeft te maken met de afrekening per minuut, per 100 KB en het ontbreken van prepaid bundels.

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie