10 februari 2015 Xperia Z4 de nieuwste eyecatcher van Sony in 2015

19 februari 2015

Sony komt in 2015 met een nieuwe telefoon, namelijk de Xperia Z4. Deze moderne smartphone is de opvolger van de Xperia Z3 en zal naar verluidt een stuk sneller en stijlvoller worden als haar voorganger. Er wordt gesuggereerd dat Sony de Xperia Z4 Ultra en de Xperia Z4 Compact gaat uitbrengen dit jaar. Twee toekomstige toptoestellen die de gebruiker een nieuwe ervaring voorschotelt.  Sony doet er alles aan om de Xperia Z4 te voorzien van nieuwste technologieën en allerbeste specificaties.

Wat kunnen we verwachten van de Xperia Z4?

Voordat de Xperia Z4 op de markt komt, wordt er al druk gespeculeerd over allerlei vernieuwde snufjes en technieken die geprogrammeerd gaan  worden.  Zo zal de Xperia Z4 een Snapdragon 810-chip bevatten die geklokt wordt op 2.8 GHz. Het toestel zou tevens worden voorzien  van een 5,5 inch display met qhd-scherm van 2560 x 1440 pixels. Daarnaast komt er ook een werkgeheugen op van 4GB en een opslagcapaciteit van 32GB, waardoor er genoeg ruimte is voor alle foto’s, muziek en applicaties.

 De batterij zal een capaciteit hebben van 3420 mAh en zal langer meegaan  dan de Xperia Z3. Ook de camera krijgt een flinke metamorfose. De vorige modellen waren voorzien van een IMX220-sensor, maar deze wordt waarschijnlijk vervangen door een Exmor CMOS sensor. De frontcamera zal een upgrade krijgen naar 4,8 megapixels ,waardoor je zeer scherpe selfies kunt maken. Een flinke verbetering ten opzichte van de Xperia 3, dus waarom zou je geen Xperia Z4 kopen?

De aankondiging van de Xperia Z4

Ieder jaar wordt er op de CES in Las Vegas, de grootste elektronicabeurs, de nieuwste hardware producten tentoongesteld aan bedrijven en consumenten. De grootste aanbieders op het gebied van computers, telefonie en internet, waaronder Apple, Sony en Samsung laten hun allernieuwste toestellen en gadgets zien aan de wereld. In eerste instantie werd gedacht dat Sony de Xperia Z4 zou lanceren tijdens deze beurs. Naar verwachting is deze lancering verplaatst naar het Mobile World Congress dat in de eerste week van maart zal plaatsvinden in Barcelona.

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie