31 januari 2015 Naast belkosten ook besparen op internet kosten

De afgelopen jaren zijn er in de internet en telefonie wereld veel ontwikkelingen geweest. Zo zijn er binnen de telefonie wereld flinke ontwikkelingen geweest rondom de smartphone en in de internet wereld enorme ontwikkeling met bijvoorbeeld de komst van het alles in 1 pakket. Maar hoe kun je nou flink besparen op je internet kosten? Om jou als consument hier wegwijs in te brengen zullen we hieronder een aantal tips geven rondom het besparen op je internet kosten.

Vergelijk internet

Allereerst raden wij het aan om altijd alle internet aanbieders te vergelijken voor dat u een keuze maakt voor een provider. In veel gevallen denkt u namelijk dat een bepaalde provider de goedkoopste is en altijd een goede verbinding heeft, in de praktijk is dit vaak niet zo. De providers zijn tegenwoordig erg concurrerend qua prijzen en zo blijkt vaak dat er een andere provider dan u dacht de goedkoopste is. Verder is het bij internet providers van belang dat de verbinding bij u in de regio voldoende is. Niet elke provider heeft in elk gebied dezelfde dekking, dit kan dus voor problemen zorgen als je actief gebruik wilt maken van snel internet en je kiest voor een goedkope provider met relatief slechte verbinding. Let hier dus goed op!

Meer dan internet?

Wilt u naast internet ook een telefoonverbinding en eventueel televisie? Dan is het tegenwoordig veel voordeliger om een alles in 1 pakket te nemen. Voorheen had je enkel de keuze om voor alle verbindingen een los pakket af te sluiten, dit was vaak niet voordelig. Daarnaast had je voor elke verbinding een andere provider en dus contactpersoon. Daarom is sinds enkele jaren het alles in 1 pakket een perfecte uitkomst hiervoor, je sluit het pakket af bij één specifieke provider waardoor je dus één contactpersoon hebt. Daarnaast zijn de kosten drastisch omlaag gegaan en kun je dus flink besparen met een alles in 1 pakket.

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie