6 maart 2015 Samsung Galaxy Unpacked 2015

Galaxy S6 officieel aangekondigd

06 maart 2015

Na maanden van speculeren, geruchten en fabels is eindelijk het nieuwe vlaggenschip van Samsung onthuld. De Samsung Galaxy S6 is op 1 maart 2015 officieel door Samsung onthuld. Tijdens het begin van de presentatie kondigde CEO Jong-Kyun Shin niet één maar twee nieuwe vlaggenschepen aan voor het aankomende jaar. Naast de Galaxy S6 werd de Galaxy S6 Edge gepresenteerd, een smartphone met een dual-edge display.

Bestel nu de Samsung Galaxy S6

Direct na de presentatie van de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge is de voorverkoop gestart. In Nederland kun je nu al Samsung Galaxy S6 bestellen middels een pre-order, hetzelfde geldt voor de Samsung Galaxy S6 Edge.  Het heeft ongeveer een jaar geduurd voordat Samsung met een ware opvolger is gekomen voor de teleurstellende Samsung Galaxy S5, maar het wachten is het zeker waard geweest. Het nieuwe toestel is in één woord geweldig en dan hebben we het alleen nog maar over het design van het toestel. Voor het eerst in de geschiedenis van de Zuid-Koreaanse fabrikant is er een smartphone gelanceerd met een behuizing waarbij metaal en glas centraal staat. Voorheen werden de Galaxy smartphones ontwikkeld voor de functionaliteit, maar deze keer heeft Samsung ook ingezet op design.   

Nu Samsung het verbluffend mooie toestel gelanceerd heeft, wil je natuurlijk als een van de eerste de smartphone in je bezit hebben. De Nederlandse providers bieden de Galaxy S6 allemaal aan als los toestel of met een toestel abonnement. De smartphone is op dit moment nog net nieuw en voor een los toestel betaal je de hoofdprijs. Wil je ontzettend graag de Galaxy S6 als los toestel kopen dan kun beter even wachten voordat er een mooie aanbieding voorbij komt.

Vergelijk Samsung Galaxy S6 abonnementen 

Het is tegenwoordig niet meer dat je een mooie Samsung Galaxy S6 aanbieding vindt waarbij je de smartphone gratis kunt krijgen. De abonnementen bij de Nederlandse providers zijn allemaal verandert nadat wij als consument jarenlang misleid zijn met reclames waarin ‘gratis’ smartphones werden beloofd. De beste aanbieding vindt je nu door de verschillende aanbieders van de Galaxy S6 met elkaar te vergelijken op de prijs die je betaalt voor het mobiele telefoon abonnement in combinatie met het toestel abonnement. Vergelijk Galaxy S6 abonnementen en vindt de goedkoopste aanbieder!

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie