08 maart 2015 Sim Only abonnement met internet

08 maart 2015

Als je op internet gaat zoeken naar een SIM abonnement inclusief een databundel, wordt je geconfronteerd met honderden sites die talloze mogelijkheden aanbieden. Het merendeel van de aanbiedingen bevatten echter een mobiel abonnement inclusief smartphone. De prijzen van deze abonnementen lopen sterk uiteen op basis van de grootte van de belbundel, databundel of het type smartphone. Voor een abonnement met een iPhone 6 betaal je doorgaans aanzienlijk meer dan een abonnement met een Samsung Galaxy S3 mini.

Echter voor veel mobiele gebruikers is de smartphone meer dan alleen maar een telefoon. Na verloop van tijd weet je precies hoe je foto’s maakt en upload naar de cloud, waar je contacten staan en hoe je internet snel opent. Veel mensen bouwen als het ware een relatie met hun smartphone en zullen veel moeite hebben om deze weg te doen. Het liefst zullen zij hun oude smartphone behouden als zij een nieuw GSM-abonnement afsluiten.

Voor deze groep mobiele gebruikers is een Sim Only met internet natuurlijk de oplossing. Met een nieuw Sim Only abonnement met internetbundel kan je niet alleen tegen een maandelijks voordelig tarief bellen maar kan je ook nog eens onbeperkt gebruik maken van het mobiele internet. Het lijkt vreemd dat je bij een nieuw telefoonabonnement, in plaats van onbeperkt bellen, een onbeperkte databundel krijgt.

Echter wordt tegenwoordig de mobiele telefoon voor veel meer gebruikt dan alleen bellen. Hierbij is internet natuurlijk erg belangrijk, maar ook het gebruik als navigatie en het nemen en opslaan van foto’s spelen een grote rol in het gebruik van een smartphone. Door de jaren heen is de mobiele telefoon geëvolueerd van een simpel communicatiemiddel in een mini-zakcomputer. Sterker nog: De mogelijkheden van een smartphone spelen een steeds belangrijkere rol in ons dagelijks leven.

Met een Sim Only abonnement inclusief onbeperkt internet kan je nu genieten van het beste van twee werelden: Je bent telefonisch goed bereikbaar voor iedereen en je hebt altijd toegang tot het internet. Een Sim Only abonnement is daarbij altijd goedkoper en flexibeler dan een abonnement met toestel. Heb je al een goede smartphone die voldoet aan jouw verwachtingen? Kies dan voor een Sim Only abonnement met een onbeperkte databundel!

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie