09 maart 2015 Samsung Galaxy Unpacked 2015

09 maart 2015

Het Unpacked Event van Samsung was een evenement waarbij groots uitgepakt werd. De entourage liet al doorschemeren dat Samsung er dit jaar geen gras over liet groeien. In de zaal zaten ruim vierduizend genodigden gespannen te wachten tot dat het Unpacked Event van start ging. Als je thuis de livestream hebt gevolgd heb je waarschijnlijk meer van het evenement gezien dan wanneer je achterin de zaal zat. Maar waar je ook de presentatie gezien hebt, Samsung heeft twee geweldige smartphones gepresenteerd.

Opvallen met een prachtig design

De Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge moeten de kar trekken dit jaar voor Samsung. Na een matig 2014 is het tijd dat consumenten weer kiezen voor een Samsung smartphone. De nieuwe vlaggenschepen hebben alles te bieden wat er hedendaags verwacht wordt van smartphones. Het meest opvallendste aan de twee nieuwe toestellen is het design. Samsung heeft dit keer gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en is afgestapt van de kunststof behuizingen. Aluminium en glas vormen de behuizing van de nieuwe smartphones en dat ziet er een stuk aantrekkelijker uit dan de voorgaande generaties. Het credo van Samsung bij de nieuwe toestellen was dat het Zuid-Koreaanse bedrijf alleen genoegen heeft genomen met het beste van het beste.

Must have voor 2015

Als je de livestream van Samsung Galaxy Unpacked 2015 hebt gevolgd of nadien de berichtgevingen omtrent de nieuwe toestellen hebt gelezen dan kan ik mij voorstellen dat je ontzettend graag een Samsung Galaxy S6 kopen wilt. Op deze website  www.samsunggalaxys6kopen.com vindt je de beste deals.  Niet allen het design is schitterend, de toestellen zijn ook voorzien van enorm krachtige hardware en de nieuwste software. Er mag gerust gesteld worden dat de Samsung Galaxy S6 de must have is voor 2015. De nieuwe toestellen worden aangeboden als los toestel vanaf 699 euro, maar het is ook mogelijk om de Galaxy S6 aan te schaffen met een toestel abonnement. Je betaalt dan maandelijks een x bedrag aan de provider voor de Galaxy S6 en wanneer de contractduur is verstreken heb je het toestel volledig afbetaald.

Vergelijk aanbieders voor de beste aanbieding

Ondanks dat de mobiele telefoon abonnementen in Nederland op de schop zijn gegaan en je geen ‘gratis’ toestel meer bij een mobiel telefoon abonnement krijgt. Is het nog steeds verstandig om de verschillende aanbieders van de Samsung Galaxy S6 te vergelijken. Door te vergelijken op prijs vind je snel de beste Galaxy S6 aanbieding met de goedkoopste maandelijkse prijs. Als je de Galaxy S6 wilt kopen, start je nu met vergelijken!

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie