11 maart 2015 Voordelen van een abonnement met veel belminuten

11 maart 2015

Ieder voordeel heeft zijn nadeel. Zo ook als jij veel belminuten hebt. Vertel jij dit namelijk aan je vrienden? Dan laat iedereen natuurlijk jouw telefoon over gaan, omdat je toch 1000 belminuten hebt of zelfs onbeperkt kunt bellen. In het laatste geval kunnen wij ons voorstellen dat mensen zonder beltegoed, met weinig belminuten of een prepaid kaart al gauw de verwachting hebben dat jij ze even terug belt. Logisch ook, want waarom zou je dat niet doen als jij een abonnement hebt met een onbeperkt aantal minuten.

Wie heeft mij gebeld?

Je kunt natuurlijk altijd iedereen terug bellen, maar is dat wel wat je wil? Weet jij wel wie jou dan gebeld heeft? Om deze reden raden wij altijd aan om even te kijken wie jou gebeld heeft. Zo kom je nooit voor verassingen te staan. Op dit moment zijn er steeds vaker websites waar je kunt controleren wie jou gebeld heeft. Één van de voorbeelden hiervan is bijvoorbeeld telefoonnummerzoeken.net. Op deze website kun je door een telefoonnummer in te voeren precies zien wie jou gebeld heeft. Over het algemeen zijn bij de meeste vaste telefoonnummers ook adresgegevens en achternaam te vinden. Hierdoor kun je zelf goed inschatten of je iemand kent of niet.

Bellen zonder zorgen

Een ander voordeel van het bellen met veel belminuten is dat u niet meer gehaast bent in de gesprekken met de mensen waarmee u aan het bellen bent. Op het moment dat u zich bewust bent van een laag aantal belminuten beseft u zich al bellend erg snel dat u de gesprekken kort moet houden. Om deze reden raden wij bijna altijd de abonnementen met veel belminuten aan. Daarin tegen raden wij de bezoekers van onze website ook vaak aan om dat totaal sms zeer laag in te stellen. Dit komt omdat sms eigenlijk bijna nooit meer gebruikt wordt, maar er daarin tegen wel flinke kosten aan sms verbonden zijn tegenwoordig. Dit omdat er natuurlijk niemand meer gebruikt maakt van sms en waar dit soms toevallig gebruikt moet worden er wel hoge smskosten in rekening gebracht (kunnen) worden.

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie