11 maart 2015 Wat heb ik nodig met een alles in 1 pakket?

11 maart 2015

Voor het afsluiten van een alles in 1 pakket  is het handig om vooraf uit te zoeken wat je precies nodig hebt.  Wil je graag alleen internet? Of alleen digitale televisie? Misschien alleen bellen? Een combinatie van deze twee? Of gewoon het totaal pakket? Het hangt van jouw situatie af welke diensten je nodig hebt. Indien je bijvoorbeeld geen vaste telefoon gebruikt, kun je ervoor kiezen om alleen voor internet en digitale televisie te gaan.

Voordelen alles in 1 pakket

Het aanschaffen van een totaalpakket heeft wel zo zijn voordelen. Vaak ben je goedkoper uit dan wanneer je alle diensten apart afsluit. Daarnaast hoef je maar één contactpersoon te benaderen als er vragen of klachten zijn. Daarnaast zijn er nog meer voordelen ten opzichte van een normaal telefoon- of internetabonnement. De voordelen kunnen als volgt worden omschreven:

Lagere kosten

  • Eén contactpersoon voor vragen en klachten
  • Gratis installatie en service
  • Extra opties
  • Kortingen

Zoals je kunt zien heeft het afsluiten van een alles in 1 pakket vele voordelen. Wees dus slim en probeer eens een alles 1 in pakket voor een proefperiode  om te kijken hoe het bevalt. Indien je tevreden bent kun je het altijd verlengen, anders kun je het ook gewoon weer opzeggen.

Bij welke aanbieder sluit in een alles in 1 pakket af?

Indien je hebt besloten wat je nodig hebt, kom je voor een andere keuze te staan die wellicht nog moeilijker is. Voor welke aanbieder ga je? In Nederland zijn er verschillende aanbieders die een alles in 1 pakket aanbieden, waaronder:

  • KPN
  • Ziggo
  • UPC
  • Tele2
  • Vodafone

Naast deze aanbieders zijn er nog een aantal die een alles in 1 pakket aanbieden. De keuze voor de juiste aanbieder hangt af van waar je meer  waarde aan hecht. Ga je liever goedkopere internetkosten? Of wil je juist kosten besparen voor de digitale televisie? Wanneer je dat hebt vastgesteld kun je de verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Uiteindelijk zal er een aanbieder uitkomen die best aansluit bij jouw wensen.

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie