13 januari 2013 Belkostenwijzer biedt online persoonlijk advies

13 januari 2013

De website www.belkostenwijzer.nl welke zich richt op het onafhankelijk vergelijken van telefoon abonnementen biedt sinds kort een Persoonlijk Advies service. Dit is een service waarbij je direct contact hebt met een professional uit de telecom die je met al je vragen zal helpen.

Op het moment dat een telefoonabonnement op zijn einde loopt wordt je geconfronteerd met een groot scala aan abonnementen en daarbij beschikbare toestellen. In veel gevallen blijkt het dan ook een onmogelijke opgave om alle mogelijkheden tegen elkaar af te wegen. Zo kan het bijvoorbeeld dat vergelijkbare abonnementen, met vergelijkbare toestellen, zeer uiteenlopende maandbedragen hebben. Waar zitten die verschillen? Wat biedt die ene provider meer dan een andere? Veel is online te vinden, maar soms lijkt het antwoord op een specifieke vraag niet te vinden. Op dat moment komt het Persoonlijk Advies van Belkostenwijzer tevoorschijn. Met veel kennis van de telecom markt kunnen de adviseurs een onafhankelijk advies geven.

Het afgelopen half jaar is de markt voor smartphone werkelijk geëxplodeerd. De Android toestellen zijn bezig met een geweldige opmars door met name Samsung, Sony, HTC en LG. Het Windows Phone operating system dat vooral door de Nokia Lumia zijn marktaandeel opeist en de laatste iPhone 5 die good ontvangen is door het grote publiek. Hiernaast hebben we ook nog de keuze uit het Blackberry 10 operating system dat in januari zijn opwachting gaat maken met de Blackberry Z10 en X10 smartphones en het Linux mobile operating system dat in het tweede kwartaal van 2013 op verschillende smartphones het levenlicht gaat zien. Wat is nu het beste operating system, wat is de beste combinatie tussen smartphone en operating system en wat is het beste abonnement?

Voor de gemiddelde consument is de smartphone markt complex te noemen. De juiste keuze maken is vaak een onmogelijke opgave. Hoeveel bel je, hoeveel smsjes verstuur je, zit je veel op internet of juist helemaal niet? Zoveel vragen met veel mogelijke antwoorden. De site belkostenwijzer.nl kan je hierbij op de juiste manier ondersteunen om tot de optimale keus te komen!

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie