09 juli 2013 Help, mijn schoonmoeder heeft een abonnement met onbeperkt bellen!

22 juli 2013

Zondag, heerlijk ontspannen wandel ik op een zwoele zomeravond, samen met mijn vrouw, over het strand. Samen even uitwaaien, genieten van de rust en even de gedachten op nul zetten. Ver op zee, aan de horizon, zien we een groot zeilschip dansen op de golven. Op het strand liggen kleurrijke schelpen als stille getuige van de vloed die een paar uur eerder dit deel van het strand nog streelde. Boven ons zweven een aantal zeemeeuwen die elkaar in vloeiende dansbewegingen omcirkelen. In dit Idyllisch landschap lukt het mij eindelijk om even geheel te ontspannen. Romantisch kijk ik diep in de ogen van mijn vrouw die hierdoor zachtjes begint te trillen. “Een momentje lieverd”, zegt mijn vrouw bijna fluisterend waarop al mijn romantische gevoelens door een niet bestaande storm over de einder worden geblazen. Nu pas begrijp ik dat zij haar telefoon op de trilstand heeft staan. Het blijkt mijn schoonmoeder te zijn die feestvierend aankondigt dat zij nu een abonnement heeft waarmee ze onbeperkt kan bellen!

Maandag, samen zijn we met de honden een bos in gevlucht. Heerlijk genieten van al het groen om ons heen, de honden die met halve boomstronken lopen te slepen en een immense rust die overal om ons heen heerst. We hebben ons voorgenomen om uren in dit bos te verdwalen, ver weg van de hectische wereld om ons heen. In de verte horen we een specht die druk bezig is een boom te doorboren, vlinders die in een eindeloze dans om ons heen bewegen en de zon die zijn best doet om ons dwars door het groene bladerdak te verwarmen. Teder neem ik mijn vrouw in mijn armen waarop zij, door emoties overmant, lichtjes begint te trillen. “Een momentje honneponnetje”, zegt mijn vrouw bijna fluisterend waarop al mijn romantische gevoelens als droog hout op een kampvuur in rook opgaat. Wederom is het de perfecte timing van mijn schoonmoeder die doodleuk maar weer eens belt omdat het toch “niets” kost!

Dinsdag, samen met een vriend zijn we met een zeilboot het IJsselmeer op gevlucht. Ver weg van alles wat met het drukke leven te maken heeft. Onder het genot van een heerlijk biertje genieten we van de golfjes die zacht tegen de zijkant van de boot botsen. De zon omarmt ons met een gezegende warmte, de rust doet ons langzaam wegzweven naar het wonderlijke dromenland en het zachte briesje streelt ons elke keer met een fluwelen en verkoelende hand. Dit zijn de momenten dat het leven ongelofelijk mooi is. Een zachte trilling gaat door de boot heen en doet mij met een ijskoude Siberische knal in de werkelijkheid belanden. Inderdaad het is mijn schoonmoeder die gehoord had dat ik ben gaan zeilen. En omdat het toch gratis is vond ze het leuk om even te bellen!

Woensdag, om echt van alles verlost te zijn heb ik, samen met mijn vrouw, het vliegtuig naar Barcelona gepakt. Samen genieten van de cultuur, een heerlijk restaurantje pakken en alle wonderen van Antonio Gaudi bezoeken. Met een zacht briesje in onze rug en een hartverwarmend zonnetje slenteren we hand in hand door het Park Güell. We nemen plaats op één van de mozaïek bankjes versiert met kleurrijke tegeltjes, ik sla mijn arm om haar heen en maak me op voor een romantische kus. Deze omgeving en mijn romantische toenadering doen haar trillen als een rietje. “Un momento cariño”, zegt mijn vrouw bijna in onverstaanbaar Catalaans waarop al mijn sentimientos románticos evenals de Lasagrada Familia in de bouwsteigers worden gezet. Het is verdomme weer mijn schoonmoeder die even belt om te vragen hoe we het hebben. En omdat de roaming kosten zo laag zijn geworden kost het haar bijna niets om even te bellen!

Donderdag, de kinderen zijn de gehele dag weg en mijn vrouw en ik hebben het rijk alleen. We kijken elkaar in de ogen en begrijpen beiden dat we wat romantiek in te halen hebben. Ik neem haar bij de hand en al kussend lopen we naar de slaapkamer. Al voordat we de deur van de slaapkamer hebben bereikt zijn de romantische gevoelens getransformeerd in erotische fantasieën. Op weg naar de slaapkamer hebben we ons al bijna van alle kledingstukken ontdaan. Slechts gekleed in onze onderbroek staan we op de drempel van intens genot, mijn vrouw trilt nu al van intens verlangen. “Een momentje mijn Adonis”, fluistert mijn vrouw erotisch in mijn oor waarop al mijn lustvolle fantasieën zijn verdwenen onder de stralen van een ijskoude douche. Het is weer dat mens die even belt omdat ze het gewoon even leuk vind om ons even te horen en omdat het toch niets kost!

Vrijdag, we hebben we een leuk hotelkamertje op de Veluwe gehuurd, inclusief een diner voor twee en een ontbijt voor de volgende ochtend! Het is een zwoele zomeravond die zijn intieme warmte over het terras laat neerdalen. Bij kaarslicht zitten we tegenover elkaar en kijken al voetje vrijend elkaar diep in de ogen. Zachtjes fluister ik liefelijke woordjes in haar oor en voel hoe zij siddert van genot. “Heb je een momentje, lieve schat”, zijn de woorden die het kaarslicht in fel onaangenaam TL licht laten exploderen. Het is weer dat kreng die belt omdat haar poesje is overleden en zij moest haar verhaal even kwijt! Volgens mij was dat poesje al jaren dood, waarom moet ze juist op dit moment weer bellen dan?

Zaterdag, Na alle debacles zijn zowel mijn vrouw als ik ons pijnlijk bewust van alle gemiste idyllische, romantische en erotische kansen die we deze week gemist hebben. Bijna ontgoocheld door wat de mobiele techniek ons heeft aangedaan hebben we besloten om de gemiste kansen vandaag te verzilveren. Maar eerst…….. laat ik dat kreng van een schoonmoeder blokkeren via het bel-me-niet register!!!!!!!!

Bron: BelkostenWijzer

PS Heb je ook zo’n schoonmoeder? Laat haar deze onbeperkt bellen pagina dan echt nooit zien!

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie