08 maart 2013 Een draagbare smartphone projector van Sanwa Direct

8 maart 2013

Als je voor jouw smartphone op zoek bent naar een draagbare zakprojector, dan is de 400-PRJ018 mini Smartphone projector van Sanwa Direct misschien de oplossing. Deze op batterijen draaiende zakprojector is in staat om een beeld met een resolutie van 854 x 480 pixels te projecteren. Hiernaast kan je het beeld handmatig scherp stellen en heeft deze draagbare projector een aspect ratio van 16:9 bij een helderheid van 85 Lumen. De zakprojector kan projecteren op een afstand van 20 cm tot 3 meter.

De zakprojector kan met een Apple USB adapter op een iPhone aangesloten worden en is ook geschikt voor andere smartphones met een USB poort. Het apparaat heeft een 3.800 mAh batterij die het mogelijk maakt om circa anderhalf uur te projecteren. Verder heeft deze zakprojector een mini-HDMI poort en een 3.5 mm stereo uitgang. Het apparaatje heeft de afmetingen van 10 bij 10 centimeter en is 2 centimeter dik en weegt 230 gram.

Deze draagbare zakprojector is de ideale oplossing als je snel een presentatie vanaf de smartphone wil geven. De zakprojector wordt geleverd met een USB kabel, HDMI kabel, voedingsadapter, draagtasje en een Galaxy S3 adapter. Een USB adapter voor de iPhone ontbreekt helaas. De smartphone projector wordt in de kleuren zwart en wit geleverd en kost ongeveer € 340. Helaas is dit apparaatje alleen nog in Japan leverbaar.

Bron: Geeky Gadgets, Sanwa Direct, Gizmag en The Tech Store

Over Gerard

Zie ook

Slim smartphone gebruik in het buitenland

Hoewel sinds de zomer van 2017 binnen de EU geen extra roaming kosten meer in …

Geef een reactie