04 maart 2013 De volgende grote Windows Phone update wordt in het vierde kwartaal van 2013 verwacht

4 maart 2013

Volgens de laatste informatie zal de volgende grote Windows Phone update in het vierde kwartaal van dit jaar gelanceerd gaan worden. Dit nieuws is af te leiden uit een vacature, voor een software ontwikkelaar voor het Windows Phone besturingssysteem, op de carrière site van Microsoft. In de omschrijving van deze vacature wordt vermeld dat de volgende Windows Phone update voor het einde van het jaar moet worden gelanceerd.

“Het is een geweldige tijd om als ontwikkelaar te werken aan de voltooiing van de huidige release en te werken aan de volgende release die wij voor de feestdagen willen lanceren. Wij willen het momentum van het Windows Phone besturingssysteem behouden door het introduceren van nieuwe innovatieve mobiele apparaten en verrassende gebruikerservaringen.”

Helaas vermeldt de vacatureomschrijving verder geen detail betreffende deze nieuwe update die Microsoft in het vierde kwartaal gepland heeft. Tot nu toe moeten we het alleen doen met een eerdere mededeling van Microsoft. Met deze mededeling gaven zij aan dat alle Windows Phone 8 apparaten dit jaar een update tegemoet kunnen zien.

Een paar weken geleden werd er in een andere vacature omschrijving het bestaan van Windows Blue onthuld. Windows Blue blijkt de codenaam te zijn voor de volgende versie van het Windows Phone besturingssysteem. Het nieuwe Windows Phone besturingssysteem belooft een innovatieve upgrade van de “The Core Experience” te geven. Hiermee doelt Microsoft op een groot deel van de functionaliteit waar gebruikers dagelijks mee in aanraking komen.

Bron: Microsoft, Microsoft Careers, Trusted Reviews, Ubergizmo en Geeky Gadgets

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie