04 juli 2013 De Graham Awards 2013

04 juli 2013

In het Westeinder Paviljoen te Aalsmeer is op woensdag 27 juni de Graham Award voor “Best Telecom Retailer” uitgereikt aan de Phone House. Hiernaast werden nog verschillende andere prijzen uitgereikt in de categorieën “Best Telecom Retailer Personeel”, “Best Telecom E-tailer 2013”, “Best Budget Abonnement”, “Best Special Abonnement”, “Best Smartphone”, “‘Best Smartphone

De Graham Awards, vernoemd naar de uitvinder van de telefoon Alexander Graham Bell, worden sinds 2008 door het bedrijf Channel BV, onder andere uitgever van het telecomvakblad Connexie, uitgereikt. De lezers van de verschillende vakbladen, diverse telecom websites en diverse landelijke vakbladen konden in de verschillende categorieën hun stem uitbrengen op het telecombedrijf dat volgens hen de beste was. In de stemperiode hebben circa 12.000 mensen hun stem uitgebracht.

Naast deze “consumenten votes” werd ook de mening van vakjournalisten en de ervaringen van “mystery shoppers” in de beoordeling door de vakjury meegenomen. Door het combineren van deze gegevens zijn uiteindelijk de winnaars bekend geworden.

De Graham Award “Best Telecom Retailer” ging naar de Phone House terwijl de KPN de Graham Award “Best Telecom Retailer Personeel” ontving. De inspanningen van het afgelopen jaar maakten dat Studentmobiel.nl de Graham Award “Best Telecom E-tailer 2013” kreeg toegekend.

In de categorie abonnementen vielen hollandsnieuwe sim-only in de prijzen als “Best Budget Abonnement” en Vodafone Red als “Best Special Abonnement” in de prijzen.

In de categorie technologie werden vier prijzen uitgedeeld op basis van innovatie, prijs/prestatie, prestatie en beste tablet. In deze categorie vielen de Samsung Galaxy S4 (Graham Award “Best Smartphone”), de LG Optimus L7 (“Best Smartphone

Bron: Connexie, De Telegraaf, Mobile Cowboys en PortableGear

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie