Een zakelijke Samsung Galaxy S8 en Note 8

Premium Android Smartphones

De Samsung Galaxy Note 8 is zeker een van de duurste en premium Android-smartphones in de markt op dit moment. Deze Phablet Cross-over (Phone en Tablet) is één van de drie top modellen die Samsung in het topsegment van de markt voor mobiele communicatie heeft. Naast de Galaxy Note 8 zijn de Galaxy S8 en de S8 Plus erg populair in dit topsegment. Vooral omdat deze modellen zeer gewild zijn bij de trendsetters zijn er werkelijk honderden accessoires voor deze smartphones verkrijgbaar. Zo heb een zeer ruime keuze als het gaat om Samsung Galaxy s8 hoesjes, draadloze opladers, battery packs en talloze andere accessoires.

Enterprise editie

Ondanks het feit dat de drie beschreven smartphone werkelijk zeer functioneel zijn, heeft Samsung tot voor kort nooit een professionele versie van deze modellen op de markt gezet. Begin oktober maakte het bedrijf in een persbericht bekend dat zij de Enterprise Edition-modellen van de Galaxy S8 en Galaxy Note 8 op de markt gaan brengen. Deze Enterprise Edition modellen bieden dezelfde prestaties en specificaties als de standaardmodellen. Echter op het gebied van software hebben deze modellen duidelijk meer te bieden dan hun tegenhangers in de consumenten markt.

Galaxy Enterprise Edition Software:

Voor de zakelijke gebruiker is het van groot belang dat zijn smartphone uiterst betrouwbaar is. Zo moet een manager ten aller tijden kunnen beschikken over online documenten en andere bedrijfsdata. Een vertegenwoordiger moet, ongeacht tijd en locatie, direct kunnen communiceren met zijn collega’s en een beroepschauffeur moet dag en nacht kunnen beschikken over zijn routeplanner. Om deze redenen komen deze Enterprise Edition modellen met een drie jarige licentie voor de beveiligingssoftware Knox Configure en Enterprise Firmware updates (OTA). Ontwikkelaars kunnen tegelijkertijd software op meerdere apparaten installeren en software-updates voor meerdere apparaten uitbrengen. Beide toestellen hebben een uitgebreide Samsung garantie waardoor de smartphones drie jaar lang aan de zorg van Samsung kunnen worden toevertrouwd.

Verkrijgbaarheid:

Op dit moment zijn de Galaxy Enterprise Editions alleen in Duitsland verkrijgbaar via de retailer Tech Data Mobile. In een later stadium zullen deze modellen ook in andere Europese landen beschikbaar komen. Naar alle waarschijnlijkheid zal Tech Data Mobile, die in verschillende Europese landen een vestiging heeft, verantwoordelijk zijn voor de distributie van de Galaxy Enterprise Editions. Wat de prijzen betreft zullen we nog even geduld moeten hebben totdat Samsung deze bekend maakt.

Over Gerard

Zie ook

Belangrijkste features van Samsung Galaxy S21

Samsung heeft aangekondigd dat er een nieuwe serie toestellen wordt ontwikkeld. Het gaat om de …

Geef een reactie