iPhone en scherm reparatie

Het zal je vast niet de eerste keer zijn. Je iPhone valt uit je handen en komt op de grond neer. Alleen deze keer wellicht een tikkeltje ongelukkig. Hij valt precies op de rond. De plek waar je juist niet wilt dat je iPhone de grond aantikt. Toch helaas. Want nu is je scherm stuk en met een beetje pech je touchscreen ook. Wij van wellFix maken soms wel eens de grap dat naar de iPhone reparateur gaan is als een afspraak maken bij de tandarts. Eens in de zoveel tijd ga je een keer langs voor onderhoud. Het is een doodzonde dat de smartphone van tegenwoordig zo uiterst kwetsbaar is, maar helaas moeten we het er mee doen. Tot die tijd dat de smartphone onverwoestbaar zit er niks anders op dan langs een iPhone reparateur te gaan voor een reparatie.

De iPhone onderdelen

Je iPhone is onderdeel van jou en jij bent onderdeel van de iPhone. Jullie twee kunnen niet zonder elkaar. Misschien een beetje moeilijk om toe te geven, maar we kunnen er niet onderuit, we kunnen niet meer zonder. Daarom is het belangrijk om zorg te dragen voor je elektronische vriend, zoals die zorg draagt voor jou. Misschien wist je het al, maar het scherm van je iPhone is erg belangrijk. Niet voor niks worden de kenmerken het scherm altijd gepromoot bij een nieuwe release. Zoals de resolutie en het aantal pixels en hoe die wel weer niet zo energiezuinig is. Het is daarnaast ook je interface en het duurste onderdeel van je iPhone? Wist je dat? Ik wel.

Let op!

Waar moet je dan op letten bij een telefoon reparatie? Ik persoonlijk zou gaan voor een origineel scherm. Want, ten eerste, is het niet veel verschil tussen de prijzen als je gaat kijken naar wel-origineel of niet-origineel. Als je prijs ook belangrijk vind kijk dan bij iemand die met originele onderdelen werkt maar voor een relatief goedkope prijs. Ik weet als koper van deze schermen dat de prijzen niet gigantisch verschillen. Veel maar niet superveel. -/+ 40 euro. Niet-originele schermen hebben namelijk een LCD van slechte kwaliteit. De intensiteit van de kleuren is duidelijk merkbaar. Niet originele-schermen reageren slechter op aanraking. Niet origine-schermen gaan veel sneller kapot na verloop van tijd. Een keer laten vallen en het scherm is weer stuk. Dus zeker als je onvoorzichtig bent is dit niet verstandig. Niet-originele schermen hebben daarnaast ook een glasplaat die erg stroef is, dus niet erg handig en soepel voor het gebruiken van swipe bewegingen. En als je een actieve gebruiker bent van je iPhone is het zonder dat je bij een iPhone scherm reparatie uiteindelijk weg loopt met een slechtere telefoon dan voorheen. Want het scherm is echt belangrijk.

Handig

Gelukkig zijn er mensen die een handige techniek hebben uitgevonden om een scherm los te laten komen van het LCD. Op deze manier wordt de LCD van de glasplaat verwijderd. En zo kunnen we gebruik maken van de originele LCD met een nieuwe glasplaat! Voor meer informatie kijk dit filmpje hier(link naar dit filmpje:

iPhone scherm laten repareren. Kijk dan eens bij wellFix.

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie