Home / Apps / De innovatieve Apps voor 2017

De innovatieve Apps voor 2017

Op 5 tot 8 januari wordt in Las Vegas de jaarlijkse CES tentoonstelling gehouden waar tal van toonaangevende producenten van consumenten elektronica hun nieuwste producten lanceren. Niet alleen enorm veel nieuwe hardware wordt gelanceerd, maar ook een zeer groot aantal innovatieve Apps. Wij hebben alvast een kleine rondgang gemaakt bij de diverse software producenten en hebben voor jou een aantal interessante Apps gevonden die jouw mobiel omtoveren tot een persoonlijke assistent.

AllConnect:

Met meer dan drie miljoen gebruikers is AllConnect één van de sterkst groeiende App voor het streamen van media. Met de gebruikersvriendelijke interface van AllConnect kan je op eenvoudige wijze alle lokale en online media (Muziek, Foto’s, Video’s en documenten) streamen naar jouw favoriete apparaat. AllConnect is beschikbaar voor alle Android en iOS apparaten.

KlaxoonBox:

De KlaxonBox is een App waarmee mensen online kunnen samenwerken en leren via gedetailleerde connectiviteit. Met KlaxoonBox heb je de mogelijkheid om altijd en overal online samen te werken met collega’s, vrienden en familie. Deze App zal de de manier waarop wij samen werken radicaal veranderen in een actieve ervaring. De App is beschikbaar voor Android, iOS en Windows.

ID.me:

Het beschermen van jouw persoonsgegevens heeft waarschijnlijk altijd al jouw grootste aandacht gehad. Maar hoe kan je jezelf online identificeren zonder dat anderen jouw persoonsgegevens verzamelen en aan derden doorverkopen? De App ID.me bevat een Portefeuille en een Identity Gateway waarmee online transacties efficiënter en veiliger verlopen. ID.me is beschikbaar voor alle Android en iOS apparaten.

Home View 3D:

Door de komst van het Internet of Things worden steeds meer apparaten, zoals een koelkast, een intelligente thermostaat en het beveiligingssysteem, op het netwerk aangesloten. Met de App Home View 3D heb je de mogelijkheid om jouw gehele netwerk op eenvoudige en overzichtelijke wijze te managen. De Home View 3D App is beschikbaar voor Android, iOS en Windows.

Noke:

Wie kent het probleem van de kwijtgeraakte sleutelbos nu niet? Regelmatig brengen we uren al kruipend in ons huis door om die sleutels terug te vinden. Met het Noke hangslot, een Kickstarter project, zijn deze problemen definitief verleden tijd. De Noke is een hangslot dat door middel van Bluetooth geopend kan worden. Ook kan je anderen toegang verlenen tot jouw eigendom door simpelweg de Bluetooth code te delen. Het Noke hangslot is geschikt voor Android, iOS en Windows.

HLN Social Index:

Met de HLN Social Index App heb je de beschikking over een ultiem stuk gereedschap waarmee je trends op de sociale media snel en gemakkelijk herkend. Door gebruik te maken van een innovatieve en intelligente zoekmachine worden de trends en de bijbehorende achtergronden op jouw smartphone of tablet weergegeven. De HLN Social Index App is beschikbaar voor Android, iOS en Windows.

Olly:

Olly, een afkorting voor Organized Life and Learning Yearbook, is een handig stuk gereedschap voor het plannen van jouw dagelijkse bezigheden. De App bevat een intelligente engine met uitgebreide leercapaciteiten waardoor de App op een natuurlijke manier communiceerd via acuurate spraak en emoticons. De App maakt het dagelijks leven eenvoudiger omdat het jouw gewoontes aanleert en hiernaast andere Apps en online aangesloten apparaten kan aansturen. De Olly App is momenteel helaas alleen beschikbaar voor iOS.

Conclusie:

Door de stormachtige ontwikkeling van de diverse hardware, de vele innovaties en het internet of things zullen er steeds meer intelligente Apps gelanceerd gaan worden. Langzaam aan zal de smartphone veranderen van een communicatie apparaat naar een management apparaat dat jouw dagelijkse leven op alle mogelijke manieren zal gaan ondersteunen. Een groot nadeel is echter dat je door het enorme aantal beschikbare Apps niet direct de App kan vinden die bij jou past. Dus voorlopig blijft het speuren op internet en de diverse App stores!

Over Gerard

Zie ook

Mobiel Gamen hoort er nu bij

Gamen via smartphone wordt steeds aantrekkelijker. Zeker de geavanceerde technologie en grotere schermen hebben bijgedragen …

Geef een reactie