Mobiel abonnement vergelijken

31 maart 2015

Wil jij een populaire telefoon in handen hebben bij het afsluiten van een nieuw abonnement en dat mobiel abonnement vergelijken op basis van de telefoon? Providers bieden altijd scherpe aanbiedingen en mooie abonnementen in combinatie met populaire telefoons. Waarom? Omdat populaire telefoons – ja – best populair zijn. Dus wil jij ook een zeer populaire, mooie telefoon? Op deze pagina vertellen we je welke telefoons zeer populair zijn en waar die dan weer verkrijgbaar zijn. Alles van Apple is natuurlijk heel populair. Van de iPhone 4 tot en met de 4S en de iPhone 5. Voordeeltje: je kunt bijvoorbeeld ook gaan voor de iPhone 4, omdat deze versie iets eerder uitgekomen is, deze versie is dan ook iets goedkoper dan de nieuwe iPhone 5 uiteraard. Maar naast Apple zijn er nog genoeg andere, populaire telefoons. Welke? Wat dacht je van de verschillende toestellen van Blackberry, HTC en Samsung?

Blackberry, HTC en Samsung
De Samsung Galaxy S3 is bijvoorbeeld bij veel providers verkrijgbaar voor slechts 10 euro per maand, omdat er dan weer al een nieuwe Galaxy versie gelanceerd is, maar eigenlijk is de Galaxy S3 dan nog heel goed en ook nog toepasbaar op alles van Google en Android qua systemen. Maar de Blackberry is wel minder populair geworden. Al blijft het systeem van Blackberry nog heel goed, je merkt dat Blackberry minder wordt verkocht.

Vroeger was het heel populair, vooral onder jongeren en nu toch minder, maar nogmaals; we kunnen ons heel goed voorstellen dat je voor een Blackberry zal gaan. Het hangt ook een beetje af van wat je ermee zou willen en het voordeel is wel dat de Blackberry nu gewoon wel een stuk goedkoper is, vergeleken met vroeger. Weet jij al welke keuze je gaat maken? Bekijk de mogelijkheden hieronder en op onze verschillende pagina’s en kies dan voor deze website om jouw abonnementen voor de mobiele telefoon te gaan vergelijken. Je kunt ook prepaid vergelijken.

Belminuten en looptijd

Voor de rest kun je kiezen voor het aantal belminuten. Ongeveer 300 is een beetje gemiddeld, maar je kunt ook kiezen voor meer dan 1000 belminuten per maand of zelfs onbeperkt bellen. Al is dat wel duurder natuurlijk. En hoeveel sms’jes zou je willen verzenden? Sms’en komt steeds minder voor uiteraard, dus vaak kun je voor een paar euro 100 sms’jes afsluiten bij je abonnement of zelfs voor een paar euro onbeperkt sms’en. En dan het aantal MB voor je internet? Het is ook goed om je gebruik van hiervoor te bekijken.

Hoeveel internet je? Kijk je veel filmpjes of check je alleen je mail? Vaak is 1000 MB genoeg, maar je zou ook voor 500 MB kunnen als je veel WiFi-verbindingen hebt, in je huis bijvoorbeeld en op je werk wellicht. Daarnaast kun je ook nog de maximale bijbetaling instellen voor je telefoon. Als je 10 euro extra per maand betaalt, dan heb je al vaak een redelijk goede telefoon erbij, maar als je echt de nieuwste wilt, dan ga je al gauw richting de 20 euro per maand, enkel voor de telefoon. Stel al deze opties in bij stap twee en begin met vergelijken. Wil je meer informatie? Check hier boven de mogelijkheden van abonnementen en toestellen. We vertellen je er graag meer over.

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie