16 april 2015 Volkskrant aanbieding met een Samsung Galaxy Tablet cadeau

16 april 2015

Wat is er nou mooier dan met een aanzienlijke korting toegang te krijgen tot de meest uiteenlopende nieuwsrubrieken, indrukwekkende verslagen over onderwerpen als kunst en lifestyle en verpletterende fotoreportages en ook nog eens een prachtige Samsung Galaxy Tablet cadeau te krijgen? Dit alles vind je in de wekelijkse oplages van de Volkskrant en het is nu mogelijk je op deze krant voor een klein bedrag per maand te abonneren, zodat ook jij hier volop van kunt genieten. Het is zelfs zo dat je kunt kiezen uit verschillende abonnementen om zelf te bepalen voor hoelang je een Volkskrant abonnement wilt uitproberen.

Kennismaking

Je kunt je ook abonneren op een Volkskrant proefabonnement voor een bepaalde rubriek of magazine die apart als extra bijlage op bepaalde dagen in de week bij de Volkskrant worden uitgegeven. In dat geval betaal je niet voor de gehele krant, maar ontvang je enkel die bijlage. Zo kun je alsnog een goede indruk krijgen van wat de Volkskrant te bieden heeft, zonder dat je gelijk het volle bedrag voor de gehele krant betaald.  Zeker als je enkel interesse hebt in wat in deze bijlages wordt behandeld aan onderwerpen, kan dit een uitstekende keuze zijn. Zo haal je het beste uit je abonnement en biedt de krant precies wat je zoekt.

Proefperiode

Een Volkskrant abonnement kun je uiteraard ook aanvragen voor de gehele krant. Ook hierin zijn verschillende mogelijkheden. Zo kun je er voor kiezen om de krant de eerste twee weken gratis te ontvangen. Op deze manier krijg je gelijk een goede indruk en kun je snel overstappen op een volledig abonnement. Als je liever wat meer tijd hebt om een beslissing te nemen en kennis te maken met de Volkskrant, dan kun je kiezen uit aanbiedingen van bijvoorbeeld 4 weken, 6, 12 tot 24 maanden. Bij elk Volkskrant abonnement kun je bovendien een leuk cadeau krijgen, zoals de eerder genoemde Galaxy Tablet. Dit maakt het nog aantrekkelijker om te kiezen voor deze krant.

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie