29 april 2015 hollands nieuwe verkoopt geen prepaid pakketten meer

29 april 2015

Hollandsnieuwe heeft haar website vernieuwd, maar dat is niet alles. De provider heeft ook besloten om geen prepaid diensten meer aan te bieden. Voor huidige klanten maakt dit geen verschil, zij kunnen hun simkaart blijven gebruiken.

Op de website van PrepaidSimkaart.net, de grootste vergelijkingssite op het gebied van prepaid diensten, staat dat hollandsnieuwe geen prepaid pakketten meer verkoopt omdat zij een andere richting op willen. Eerder heeft de provider dit nog niet naar buiten toe gecommuniceerd. Wel geeft de virtuele assistent op de website van hollandsnieuwe aan dat er geen prepaid pakketten meer worden aangeboden. Dit betekent dat het aanbod van de telecomprovider beperkt blijft tot abonnementen met toestel en sim only abonnementen. Deze abonnementen bestaan uit bundels met bellen, sms’en en MB’s.

hollands nieuwe prepaid

Voor de huidige klanten blijven de prepaid diensten bestaan, de simkaart blijft actief en ook het opwaarderen online of via een sms blijft bestaan. Huidige klanten hoeven dus niet over te stappen naar een andere provider maar kunnen van het Vodafone netwerk gebruik blijven maken.

Over Gerard

Zie ook

Slim smartphone gebruik in het buitenland

Hoewel sinds de zomer van 2017 binnen de EU geen extra roaming kosten meer in …

Geef een reactie