30 juli 2014 Goedkope sim only abonnementen met hÈÈl vÈÈl data

30 juli 2014

Gebruik jij ook steeds meer data voor mobiel internet dan voor mobiel bellen of het versturen van tekstberichten? Wij hebben top lijst samengesteld met de goedkoopste sim only abonnementen met hÈÈl vÈÈl data en dat voor de laagst mogelijke prijs per maand. Op deze website vindt u een overzicht van de goedkoopste sim only abonnementen met internet.

Data speelt een belangrijke rol in je mobiele telefoon abonnement. De tijd dat we heel veel bellen en tekstberichten versturen is voorbij. We willen massaal aan de data en Nederlanders zijn grootverbruikers als we het hebben over data.De nieuwe reeks smartphones verbruiken nog meer data en naar verluidt komt dit omdat deze mobiele telefoons beschikken over 4G. Met 4G kun je nog sneller internetten waardoor je nog vaker op mobiel internet terecht komt dan voorheen. Hierdoor verbruiken consumenten met een 4G smartphone meer data dan consumenten met een 3G smartphone.

Bij sim only abonnement zien we ook duidelijk dat de trend van 4G plus grote bundels sterk in opkomst zijn. De meeste providers die sim only abonnementen aanbieden bieden tegenwoordig ook 4G sim only abonnementen aan. Dit is voor later een welkome aanvulling als je ook een 4G smartphone in je bezit hebt.

Heb je al een 4G smartphone in je bezit en kun je al overstappen naar een goedkoop sim only abonnement? Hieronder geven wij de goedkoopste sim only abonnementen weer met hÈÈl vÈÈl data. Wij hebben onze top lijst in tweeÎn gedeeld ÈÈn toplijst met 4G sim only’s en ÈÈn toplijst met 3G sim only’s.

4G sim only abonnement voor de goedkoopste maandelijkse prijs

1. KPN
KPN is de enigste provider in Nederland die in bijna heel Nederland 4G aanbiedt. Wil je een goedkope sim only en verzekerd zijn van 4G dekkeng kies dan voor een sim only abonnement bij KPN. De provider heeft in Nederland een dekking van 97,2 procent.

2. Vodafone Vodafone heeft in Nederland nog lang niet overal 4G uitgerold. In de randstad is het helemaal uitgerold de rest van Nederland wordt stukje bij beetje voorzien van 4G. Vodafone heeft tot nu toe een dekking oppervlakte in Nederland van 69,4 procent.

3. T-Mobile T-Mobile heeft de minste dekking als het gaat om 4G. Wanneer T-Mobile 4G helemaal uitgerold heeft in Nederland is nog niet duidelijk maar de laatste berichten melden dat ze streven naar een 100 procent dekking in 2015. Nu heeft T- Mobile een dekking oppervlakte van 17,2 procent.

4. Tele2Is nog niet begonnen met de uitrol van 4G, maar de provider is hard aan de gang om 4G in Nederland uit te rollen. Het is van groot belang dat steeds meer providers 4G gaan leveren want hiermee kunnen consumenten gebruikmaken van supersnel en betrouwbaar mobiel internet. Zoals het betaamd hebben de drie grote providers 4G al uitgerold in Nederland. DE oudste en bekendste provider KPN heeft het grootste dekkingsgebied. Tele2 is de eerst volgende in de rij om 4G uit te gaan rollen. Wanneer andere providers ook overgaan op 4G kan nog niet vermeld worden. Uit de laatste geruchten is ook naar voren gekomen dat er begin volgend jaar gebruik gemaakt kan gaan worden van 4G plus. Dit is een nog stabieler netwerk waardoor je altijd en overal bereikbaar zal zijn.

3G sim only abonnementen voor de laagste maandelijkse prijs

Sim only abonnementen worden met de dag populairder. Consumenten willen besparen op de maandelijkse uitgaven en op een mobiel abonnement kan heel veel bespaard worden als er overgestapt wordt naar een goedkope sim only. Er zijn in Nederland maar 3 providers die tot nu toe 4G aanbieden en de rest biedt nog het oude 3G aan. Hieronder lees je waar 3G sim only abonnement er beschikbaar zijn.

1. Simpel Bij Simpel kun je heel goedkoop een sim only abonnement met internet afsluiten. Voor 21 euro per maand heb je 2000MB aan data en ook nog eens onbeperkt sms-berichten versturen en 250 belminuten. Met een sim only abonnement van Simpel maakt u gebruik van het stabiele netwerk van T-Mobile.

2. Simyo Bij Simyo kun je een sim only abonnement met internet afsluiten met verschillende bundels. Voor 23,50 per maand heb je 2500MB aan data en 300 belminuten of sms’jes. Bij Simyo maak je altijd gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN.

3. Youfone Youfone maakt gebruik van het stabiele netwerk van T-Mobile en het biedt hele goedkope sim only abonnementen aan. Voor maar 20 euro per maand heb je 2500MB aan data en 250 belminuten of sms’jes. Voor 3 euro extra kun je onbeperkt sms-berichten versturen.

4. Telfort Telfort is niet de goedkoopste sim only aanbieder maar het heeft wel als ÈÈn van de weinig ook 4G. Dit komt omdat Telfort gebruik maakt van het betrouwbare netwerk van KPN. Voor 5 euro extra in de maand kun je al gebruikmaken van supersnel betrouwbaar internet.

5. Ben Bij de provider Ben kun je heel goedkoop een sim only afsluiten. Voor maar 18,50 euro heb je 1500MB data, 300 belminuten en ook nog eens onbeperkt sms-berichten versturen. Ben maakt gebruik van het stabiele T-Mobile netwerk.

6. 88Mobile De nieuwste sim only provider in Nederland is 88Mobile. Je kunt bij 88Mobile alleen terecht voor een sim only abonnement en voor slechts 6,95 euro heb je een sim only abonnement met 1000MB en 80 belminuten die te gebruiken zijn door heel Europa, maar wees snel want op is op. Kies nu ook nog een nieuw mobiel nummer uit bij 88Mobile. Deze nieuwe provider is aangesloten op het stabiele T-Mobile netwerk.

7. Robin Mobile De enige echte provider in Nederland die echt een onbeperkt sim only abonnement aanbiedt is Robin Mobile. Je gebruikt het betrouwbare netwerk van KPN en voor een vast bedrag per maand kun je de hele maand onbeperkt bellen, sms’en en internetten. Een echt onbeperkte sim only is al verkrijgbaar vanaf 29,95 euro per maand.

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie