29 juli 2014 Het succes van het Samsung Galaxy S3 abonnement

29 julie 2014

De Samsung Galaxy S3 mag dan inmiddels al wel een aantal jaar leverbaar zijn op de mobiele telefonie markt, het toestel blijft onder de consumenten onverminderd populair. Na de introductie van zowel de Samsung Galaxy S4 als de Samsung Galaxy S5 zakte de prijs van de Samsung Galaxy S3 flink. En dat is te merken aan de verkoopcijfers ook! Een samsung galaxy s3 abonnement is meer in trek dan ooit te voren!

Samsung Galaxy S5 vallen tegen

Vrij recent presenteerde Samsung haar nieuwe paradepaardje in de Galaxy S lijn, namelijk de Samsung Galaxy S5. Ondanks dat het toestel qua specificaties zeer spectaculair te noemen is blijven hoge omzetcijfers achterwege. De vraag naar het toestel blijft wat dat aangaande achter bij de verwachtingen die Samsung zeker bij presentatie van het toestel zeker gehad zal hebben. De verkoop van de Samsung Galaxy S4 daarentegen liep wel erg goed vanaf het moment dat deze leverbaar was in Nederland.

Samsung Galaxy Note 3 doet het wel goed

De Samsung Galaxy Note 3 doet het daarentegen, ook tegen de verwachtingen van Samsung in, wel erg goed. Samsung verwachtte een zelfde verkoopgedrag als bij de Samsung Galaxy Note 2 maar het Samsung Galaxy Note 3 abonnement is desondanks zeer gewild onder de smartphone gebruiker. Het toestel wat met name bekend is geworden vanwege het zeer spectaculaire en grote scherm is in tegenstelling tot bijvoorbeeld de iPhone 5s of Samsung Galaxy S5 wel gratis verkrijgbaar wanneer je kiest voor een goedkoop Samsung Galaxy Note 3 abonnement.

Verkoopcijfers Samsung Galaxy S3 meest verassend

Na lancering van de Samsung Galaxy S3 bracht Samsung zoals al eerder aangegeven verschillende nieuwe toestellen op de markt zonder dat de verkoopcijfers van de Samsung Galaxy S3 daar echt last van hadden. Het toestel wat over uitstekende specificaties beschikt is doordat er juist meerdere toestellen het toestel hebben opgevolgd juist goedkoop verkrijgbaar en dat is wat de consument trekt. Het Samsung Galaxy S3 abonnement doet het daarom goed bij de consument met een wat krappe beurs maar ook bij de wat oudere smartphone gebruiker die minder eisen van hun telefoon.

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie