28 juli 2013 De innovatieve AircoPhone, een ideale smartphone voor hete zomers!

28 juli 2013

Nederland is in de greep van een hittegolf en dat was wel erg lang geleden. Sterker nog, de laatste hittegolf in ons koude kikkerlandje was nog voordat de smartphone was uitgevonden! Nu is het wel eens lekker om volop van het zonnetje te genieten, heerlijk op het strand bruin te bakken of gewoon in de tuin bezig te zijn. Maar toch: Bij de minste inspanning zweet je als een otter, alles plakt, het is vreselijk benauwd en soms weet je gewoon niet waar je verkoeling moet zoeken.

Wees gerust! Gisteren liep ik, in mijn eindeloze zoektocht naar nieuwe innovaties, tegen de oplossing voor deze hoge temperaturen aan: De AircoPhone! Deze smartphone is speciaal ontwikkeld voor mensen die, ten tijde van hittegolven, verkoeling onder handbereik willen hebben.

De hardware van de AircoPhone is zodanig geselecteerd dat de smartphone zelfs in de Sahara verkoeling kan brengen. Het toestel is uitgerust met een octo core processor waardoor het  nagenoeg geen warmte ontwikkeld, een ouderwets LCD scherm zodat je van die ouderwetse koude en kille kleuren kan genieten, heeft het ICE CREAM sandwich besturingssysteem en het toestel wordt geleverd in één kleur, namelijk Noordpool blauw.

Maar dat is zeker nog niet alles, want de AircoPhone heeft ook een aantal voorgeprogrammeerde nummers die je een koude douche kunnen geven. Zo staat het nummer van Geert Wilders bovenaan want veel van zijn uitspraken bezorgen je echt wel koude rillingen. Hiernaast staat natuurlijk het centrale nummer van het KNMI in het geheugen zodat je uit eerste hand kan vernemen wanneer de volgende ijstijd begint. Ook kan je de Russische president Vladimir Putin direct bellen om te vragen wanneer hij nu eindelijk weer eens de koude oorlog oppakt en kan je ook nog eens direct met Willem Holleeder digitaal kletsen, want die kan iedereen ijskoud maken!

Op het gebied van navigatie biedt de AircoPhone een aantal verkoelende mogelijkheden. Het GPS systeem bevat namelijk een aantal voorgeprogrammeerde routes langs de meeste koude en kille plekken in Nederland, zijn de mappen van de Noordpool en de Zuidpool standaard geïnstalleerd, staan alle ijsfabrieken als favorieten in het systeem en kan je een 3D tour maken door politiek Den Haag die ons door de bezuinigingen flink in de kou laten staan.

Ook heeft de AircoPhone een enorme hoeveelheid aan standaard geïnstalleerde apps die jou flink kunnen afkoelen. Allereerst natuurlijk de app van de belastingdienst want die hebben zich gespecialiseerd om je slinks uit te kleden. Hiernaast vindt je ook apps zoals de Elfstedentocht, de Olympische winterspelen en een aantal van 48 ijs-gerelateerde apps waarvan “Ultimate Ice Cream Maker” toch wel mijn favoriet is. Als kers op de taart vindt je natuurlijk ook de Telegraaf app want die houden zich druk bezig met koude. De afgelopen tijd kon je al verkoeling zoeken door de schreeuwende koppen te lezen zoals “Koud voorjaar drukt bierverkoop!”, “Federer vond het koud en zwaar”, “Aircobranche staat in de kou” en “Prostituees Utrecht voelen zich in kou gezet”. Inderdaad die laatste kop geeft al aan dat er zich in Nederland een aantal dames bevinden die totaal geen interesse in de AircoPhone zullen hebben!

De AircoPhone ligt vanaf maandag (29 juli) in de winkel en gaat circa € 99.95 kosten. Het mooie is dat je bij de aanschaf van deze budget AircoPhone ook nog eens een koelbox en een tegoedbon voor een Eskimo ijsmassage cadeau krijgt! En wat de prijs betreft zal het je koud laten als je hem onverhoopt mocht verliezen!

Bron: Belkostenwijzer.nl

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie