28 februari 2013 Vodafone introduceert de nieuwe

28 februari 2013

Vodafone heeft aangekondigd dat zij ingaande 4 maart stoppen met de SMS bundels. Vanaf deze datum zal de mobiele provider drie “Red” abonnementen introduceren waarbij de gebruikers, tegen bijbetaling van € 5,00, een tweede sim kaart kunnen afnemen voor bijvoorbeeld een tablet. Het goedkoopste abonnement (€ 44,00) “Red Essentials” biedt de gebruiker 400 belminuten, onbeperkt sms’en en een databundel van 500 MB. Met het tweede abonnement “Red” kan de gebruiker voor € 49,00 per maand onbeperkt bellen en sms’en en heeft men de beschikking over een databundel van 1 GB. Het duurste abonnement “Red Super” kost € 65,00 per maand waarbij de gebruiker eveneens onbeperkt kan bellen en sms’en daarbij een databundel heeft van 4 GB.

Bij de nieuwe “Red” abonnementen biedt Vodafone de toestellen aan op basis van het gekozen abonnement en de aanschafwaarde van het toestel. Gebruikers hebben hierbij de mogelijkheid te kiezen om het toestel direct aan te schaffen of om het toestel te laten financieren en deze in maandelijkse termijnen af te lossen. Ook is een combinatie van deze aanschaf mogelijk waarbij de gebruiker een deel kan aanbetalen en het resterende deel over de looptijd van het abonnement kan aflossen. Het is geen lease constructie dus wordt het toestel direct eigendoom van de gebruiker.

Wat betreft de toestellen heeft Vodafone verschillende categorieën waarbij iedere categorie correspondeert met een bepaalde prijsklasse van het toestel. Zo hoort bijvoorbeeld de B-klasse bij het “Red Essentials” en het “Red” abonnement en bevat onder andere de HTC Desire X. Bij het “Red Super” abonnement behoort natuurlijk een duurder toestel en mag de gebruiker een toestel uit de C-klasse uitkiezen. Als de laatste geruchten kloppen zal de Samsung Galaxy S III een C-klasse toestel worden. De gebruiker kan ook kiezen voor een toestel uit een duurdere categorie maar moet dan wel bijbetalen. De iPhone 5 en de Samsung Galaxy S4 vallen bijvoorbeeld in de E-klasse waardoor de gebruiker ongeveer € 15,00 per maand moet bijbetalen.

Naast de nieuwe “Red” abonnementen zal Vodafone ook twee standaard BSW abonnementen aanbieden waarbij de gebruiker kan bellen, onbeperkt kan sms’en en een databundel van 200 MB heeft. Het BSW 100 abonnement biedt de gebruiker 100 belminuten voor € 19,00 per maand en het BSW 200 abonnement biedt de gebruiker 200 belminuten voor € 22,50 per maand. Ook hier kan de gebruiker kiezen voor een toestel dat in maandelijkse termijnen wordt afbetaald. Hiernaast zal Vodafone ook extra service diensten zoals 5 GB online data opslag en Mobile Protect Service, bij de nieuwe abonnementen leveren.

Voor meer informatie kan je onze speciale Vodafone “Red” pagina raadplegen!

Bron: Vodafone, Telecompaper, iPhone Club en Digitimes

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie