24 juli 2014 Samsung Galaxy S5 Mini: camera, software en batterij

24 juli 2014

 

Als het gaat om het maken van fotoís en videoís, zit je met de Samsung Galaxy S5 Mini goed. Het toestel beschikt over een 8- megapixel camera en kan videoís opnemen op een maximale resolutie vam 1080p. De camera beschikt daarnaast over auto focus, een LED- flitser en HDR. Of het toestel ook beschikt over functionaliteiten als optische beeldstabilisatie en slow-motion is op dit moment nog niet met zekerheid te zeggen.

De grotere broer van de Galaxy S5 Mini beschikt wel over deze functionaliteiten, dus de kans is groot dat de Galaxy S5 Mini hier ook over gaat beschikken. Meer informatie over deze smartphones lees je op Samsunggalaxy-s5-mini.NL. De ìselfieî fans komen met de Galaxy S5 Mini ook goed aan hun trekken, aangezien de camera aan de voorzijde van de smartphone in resolutie vooruit is gegaan. Het betreft een 2.1- megapixel camera, welke ook nog eens Full HD videoís kan opnemen. .

Galaxy S5 Mini software

Op software gebied is de Samsung Galaxy S5 Mini vrijwel identiek aan zijn grotere broer. Beide toestellen draaien op Android KitKat 4.4 en maken gebruik van Samsungís TouchWiz interface. Daarnaast beschikt de S5 Mini ook over software features zoals de Ultra Power Saving Modus, S-Health en de ìKids-modeî.

Batterij

De batterij van de Samsung Galaxy S5 Mini is te verwijderen, maar zoals je zult begrijpen is de capaciteit van de batterij minder groot dan die van de Galaxy S5. De batterij beschikt over 2100mAh, in plaats van 2800mAh. Doordat het toestel beschikt over een kleiner scherm en een andere processor en kloksnelheid, zullen de prestaties echter gewoon in balans zijn.

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie